2777
2789
عنوان

کارگاه های سایت بیاید؟

251 بازدید | 28 پست

این عکسو ببینید نتیه

زندگیم شوهرمو پسرام❤👨‍👦‍👦❤هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿›"

?

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میفهمید یه عکس نتیه؟ هر کی بگه براش ۱۰ تا صلوات میفرسم

بااستفاده از لنز گوگل عزیزم

صلوات میفرستی😶🙏

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

تو میخوای بدونی نتیه ما باید منتظر باشیم ؟ ی چی ام بده کار میشیم تهش 

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂

😂منم ۱۰ شب جمعه به روحش دعا میکنم

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....

وقتی عکسو میزارن سایت بزن روی عکس میاد بازکردن درصفحه جدید وقتی تو صفحه جدید باز کردی دوباره دستتو رو عکس نگه دار بزن روی گزینه جستجوی گوگل برای این عکس اگه نتی باشه گوگل میاره سایتی ک عکسه داخلش هس 

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

لنز گوگل عزیزم

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

چرانمیاره

زندگیم شوهرمو پسرام❤👨‍👦‍👦❤هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿›"

برو تو گوگل ی قسمت هست مثل لنزه 

بزن روش از ی چی عکس بنداز یا از گالری انتخاب کن بزن جست و جو میاره برات

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂
وقتی عکسو میزارن سایت بزن روی عکس میاد بازکردن درصفحه جدید وقتی تو صفحه جدید باز کردی دوباره دستتو ر ...

خدا خیرت بده فرستادم گلم❤🌹

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
برو تو گوگل ی قسمت هست مثل لنزه  بزن روش از ی چی عکس بنداز یا از گالری انتخاب کن بزن جست و جو ...

مرسی

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....
چرانمیاره

اسکرین بگیر بذار

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨