2777
2789
عنوان

😭😭چرا نوزاد ٤ ماهم همچنان شبا ميپيچه به خودش و خواب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 51 پست
نه بابا شير خشك ميخوره اونم خيلي كم ميدم شب يه پيمانه  اصلا نميدونم چرا اينجور ميكنه 😭😭 ...

یه پیمانه چقدری؟؟؟؟؟؟ یعنی چی شب یه پیمانه بچه باید شیربخوره شاید گشنس خوب . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر برای دختر من تا شش ماهگی هی دارو الکی کولیک داد بعد احمق ها فهمیدم ریفلاکس پنهان هست دیر تشخیص دادن و دیر هم تونستم درمان کنم ..حالا سرشون بخوره دکتر های مطرح هم بودن

سلام تجربه من از بیخوابی شبانه بچم ریفلاکسش بود نه کولیک 

بله رفلاكسشه

اخه چرا شب؟؟😐🥺 كوك كردن انگار فقط كاش خوب بشه

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
یه پیمانه چقدری؟؟؟؟؟؟ یعنی چی شب یه پیمانه بچه باید شیربخوره شاید گشنس خوب . 

نه گشنه نيست اخه دكتر گفته كلا نده 

منم ميبينم بيدار ميشه يكم ميدم بخوره 

هنوز اونجور ميدم شكم درد بيداد ميكنه

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
🥺🥺🥺😭😭خيلي بيخوابم  خستم روزا نه شكم درد داره نه چيزي شب مبشه انگار كوكش كردن🥺😭

عزیزم این ریفلاکسش هست که شبا میاد سراغش اینقد شیر جذب نمیشه و بچه بی قراری می‌کنه تا جذب بشه بخوابه دختر من تا شش ما شبا پنج صبح می‌خوابید از ۱۲ هم خودشو کش و قوس میداد ونق میزد تا ۵ می‌خوابید 

دکتر برای دختر من تا شش ماهگی هی دارو الکی کولیک داد بعد احمق ها فهمیدم ریفلاکس پنهان هست دیر تشخیص ...

مال دختر منم رفلاكسه 

راه و چاره اي پيدا كردين واسش.  ؟؟؟؟

🥺🥺🥺😭😭خيلي بيخوابم  خستم روزا نه شكم درد داره نه چيزي شب مبشه انگار كوكش كردن🥺😭

همون کولیک داره بچه

کولیکی ها فقط شب بیدارن و اذیت...دکترم تا کولیکز یا کولیکپد و اینا میدن که اثر نداره 

فقط گهواره سنتی یه کم آروم میکنه یا نشستن تو ماشین

درسته؟

بچه ای که کولیک داره همینطور هست منم بچه اول همینطور بود تا تقریبا یکسالگی بهتر میشد اما بود البته هنوز هم بعضی وقتها الکی میگه دلم دردمیکنه .هرچه عرق نعنا و کاسنی و نمیدونم هر چی که گفتن بادشکن هست همه رو خوردم تقریبا هیچی نمیخوردم نخود نخور لوبیا نخور کوفت نخور اما فایده نداشت عزیزم غیر از شربت‌های که برای کولیک هست هیچ راهی نداره خودت رو هم عذاب نده شانس هست دیگه کاریش نمیشه کرد من دست تنها بودم انشالله دست تنها نباشی و شوهرت هم همراهیت کنه

کیانا.کیان.کارِن
بله رفلاكسشه اخه چرا شب؟؟😐🥺 كوك كردن انگار فقط كاش خوب بشه

منو چی میگی شهر غریب ن مادری ن کسی شوهرم شب کار همش خودم تنها از بس برای بیدار بمونم نسکافه و قهوه خوردم خودمم معده ام داغون شد 

نه گشنه نيست اخه دكتر گفته كلا نده  منم ميبينم بيدار ميشه يكم ميدم بخوره  هنوز اونجور مي ...

نمیدونم عزیزم بنظرم کم بهش شیرمیدی من بچم رفلکس داشت اما شبا شیر میدادم بهش میخورد میخوابید. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
منو چی میگی شهر غریب ن مادری ن کسی شوهرم شب کار همش خودم تنها از بس برای بیدار بمونم نسکافه و قهوه خ ...

الهيً🥺 خدا قوت واقعا سخته خيليييييي