2777
2789
عنوان

😭😭چرا نوزاد ٤ ماهم همچنان شبا ميپيچه به خودش و خواب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 51 پست
نمیدونم عزیزم بنظرم کم بهش شیرمیدی من بچم رفلکس داشت اما شبا شیر میدادم بهش میخورد میخوابید. 

اخه زياد ميدم بيشتر از اون داغون ميشه ميپيچه به خودش كم دادم كه كمتر اذيت بشه

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
مال دختر منم رفلاكسه  راه و چاره اي پيدا كردين واسش.  ؟؟؟؟

منم دخترم رفلاکس داشت اما شبا میخوابید. چه شیرخشکی میدی بهش .البته بگم من دخترمو بردم دکتر متخصص یادم نیست یه شربت دادش خوب شد یه هفته بعدش . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال دختر منم رفلاكسه  راه و چاره اي پيدا كردين واسش.  ؟؟؟؟

الان یک ساله ۸ ماهش هست صبح ها ساعت ۷ صبح انگار کوکش کردن از دل درد جیغ میزنع ..دندون هاش بخاطر اینکه شبا اسید معده میومد تو دهنش سیاه کرده .وزن خوب نمیگیره ...باید سریع بهش برسی من بیچاره شش ما هر روز ساعت شش صبح دارو ریفلاکس دادمش هر روز ولی فایده نداشت ..چند تا نکته میگم خوب دقت کن از به مادری یک تجربه ریفلاکس بچه داره تا ی کم خوب بخوابی حداقل بزا تایپ میکنم برات

من بچم دکتر بردمش خوب شد . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
منو چی میگی شهر غریب ن مادری ن کسی شوهرم شب کار همش خودم تنها از بس برای بیدار بمونم نسکافه و قهوه خ ...

منم مثل شما بودم خانواده شوهرم فقط تز میدادن چی نخور فلان دارو گیاهی بخور .شیر نداری و س..ی..ن..ه بزرگ و بی‌خاصیت داری ولی خدا توانش بهم داد گذشت

کیانا.کیان.کارِن

اگر کریر داره بچت بزارش تو کریر که سرش بالا باشه ببین چطور شیر نمیاد تو گلوش و گلوش رو‌نمیسوزونه راحت می‌خوابه اگرهم کریر نداری حتما سطح شیب دار بخوابونش که سرش بالا تر از تنش باشه حتما حتما تا شیر برنگرده تو گلوش ...دوم اینکه باید شیر خشک ای آر بدی من شیر خودمو میدادم خواهر شوهرم بکش اینجوری بود از داروخونه شیر خشک خاصی گرفت ...حتما ببرش دارو ریفلاکس براش بگیر چون ندی این اسید پرز روده و معده بچت رو از بین می‌بره میشه سوجذب همش مدفوع می‌کنه و وزن نمیگیره ...چون اینجور بچه ها شبا خواب راحت و عمیقی ندارن نباید هم توقع داشته باشی مثل بقیه هم سن عاشق قدش رشد کنه همش باید تقویتی بدی

نمیدونم عزیزم بنظرم کم بهش شیرمیدی من بچم رفلکس داشت اما شبا شیر میدادم بهش میخورد میخوابید. 

آره من ۱۸۰ تا دخترم شبا میخوره ولی یه دفعه نمیدم ۹۰ ۹۰ یا ۳ تا ۶۰ رفلاکس چاره ش حجم کم در دفعات بالاست نه شیر ندادن خب بیچاره گشنشه هوار میکشه دیگه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
منم دردم با نوزادی بچم همین بود تا ۵،۶ ماه تا خود صبح کلا گریه میکرد کولزک دارن و بهترین دکترا بردم ...

دقیقا همینه من هرچی تو دنیا بوده برا کولیک و ریفلاکس دادم ذره ای بهتر نشد همه رو قطع کردم

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
منم مثل شما بودم خانواده شوهرم فقط تز میدادن چی نخور فلان دارو گیاهی بخور .شیر نداری و س..ی..ن..ه بز ...

من خانواده شوهرم ازم دورن ولی من خیلی شیر داشتم مادر شوهرم می‌گفت بچه خواهر شوهرت هم شیر بده تو که همش مال پسرم میخوری و میخوابی مگه شهر غریب کی میاد خونت و می‌ره نمیگفتن ای از بچه داری پدرش در اومده تنها و گیر میدادن چرا بچت ضعیفه خو بچه ک شیر و غذا نمیخوره ضعیفه

بله رفلاكسشه اخه چرا شب؟؟😐🥺 كوك كردن انگار فقط كاش خوب بشه

توی شیب میخوابونیش ؟ بچه من رفلاکس پنهان داشت توی شیب میخوابوندمش یه تشک کوچیک داشت زیرشو بالش گذاشته بودم بلندش کرده بودم از دو طرف هم باز از زیر پارچه گذاشته بودم قشنگ امنش کرده بودم تا خود صبح می‌خوابید 

شکمشو ماساژ مخصوص میدی ؟ از سینه چپ به سینه راست و بیار پایین 

دستتو با روغن زیتون دورانی روی شکمش حرکت بده 

توی نافش یه قطره روغن سیاهدونه بریز 

پاهاش رو دوچرخه ای حرکت بده و بعد توی شکمش فشار بده  

کولیک از ناآرامی روحی بچه هم هست استرس هایی که مادر توی بارداری کشیده می‌تونه باعث به وجود اومدن کولیک بشه

روزانه دو ساعت لباسشو دربیار و خودت هم لباستو دربیار تماس پوست با پوست باهاش داشته باش اگه خونه سرده یه چیزی بنداز روی خودتون ولی تماس رو حذف نکن ترجیحا هم تو هم پدرش تماس پوست با پوست باهاش داشته باشید به شدت بچه رو آروم می‌کنه 

حالا شما امشب شکمش و سیر کن یک پیمانه خیلی کمه چهار پنج پیمانه بده بچه شبا خیلی گشنش میشه،سرش و هم بالاتر قرار بده،یا به سمت چپ بخوابون