2777
2789
عنوان

😭😭چرا نوزاد ٤ ماهم همچنان شبا ميپيچه به خودش و خواب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 51 پست
من خانواده شوهرم ازم دورن ولی من خیلی شیر داشتم مادر شوهرم می‌گفت بچه خواهر شوهرت هم شیر بده تو که ه ...

مال منم هی میگه بچه داری همینه همه همینجورین حالا قبل زایمان من میگفت بچه ها من حتی پانمیشدن شیر بخورن انقدر اروم بودن

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم هی میگه بچه داری همینه همه همینجورین حالا قبل زایمان من میگفت بچه ها من حتی پانمیشدن شیر بخو ...

مآل من می‌گفت دسشویی نمیکردن به خودشون بلندشون میکردم بازشون میکردم دسشویی میکردن میبستمشون میخوابیدم بعد بچه دخترش تا۴سالگی پوشک می‌کرد آخرش کاری کرد که بهش گفتم پس به دخترت یاد بده خودش رو چکار میکردی بگو برای بچه اش همینکار کنه .بی خیال میگذره توکل با خدا .اسی فقط صبر و بردباری داشته باش

کیانا.کیان.کارِن
آره من ۱۸۰ تا دخترم شبا میخوره ولی یه دفعه نمیدم ۹۰ ۹۰ یا ۳ تا ۶۰ رفلاکس چاره ش حجم کم در دفعات بالا ...

نظر منم اینه از گشنگی هوار میکشه خیلی کمه یه پیمونه خیلی منم به دخترم کم میدادم اما دفعات زیاد این دیگه زیادی کمه بچه گشنشه من مطمئنم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
مآل من می‌گفت دسشویی نمیکردن به خودشون بلندشون میکردم بازشون میکردم دسشویی میکردن میبستمشون میخوابید ...

اره خودشونم مالک بچه میدونن.ایشالا همه مادرا و بچه ها سلامت باشن

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
نظر منم اینه از گشنگی هوار میکشه خیلی کمه یه پیمونه خیلی منم به دخترم کم میدادم اما دفعات زیاد این د ...

نه در ٣ وعده ٣٠ ميدم كلا ١ پيمانه نميدمكه 

اخه گشنه باشه معلوم ميشه اين كامل ميپيچه به خودش پاهاشًو ميارع بالا 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
نه در ٣ وعده ٣٠ ميدم كلا ١ پيمانه نميدمكه  اخه گشنه باشه معلوم ميشه اين كامل ميپيچه به خودش پا ...

۳۰ برای ۴ماه کمه بخدا گشنه میمونه من یادم دکتر متخصصم گفت ۶۰ بده . بعد کم کم بکنش ۹۰. کدوم شهری؟؟

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶