هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال منم هی میگه بچه داری همینه همه همینجورین حالا قبل زایمان من میگفت بچه ها من حتی پانمیشدن شیر بخو ...
مآل من میگفت دسشویی نمیکردن به خودشون بلندشون میکردم بازشون میکردم دسشویی میکردن میبستمشون میخوابیدم بعد بچه دخترش تا۴سالگی پوشک میکرد آخرش کاری کرد که بهش گفتم پس به دخترت یاد بده خودش رو چکار میکردی بگو برای بچه اش همینکار کنه .بی خیال میگذره توکل با خدا .اسی فقط صبر و بردباری داشته باش
نظر منم اینه از گشنگی هوار میکشه خیلی کمه یه پیمونه خیلی منم به دخترم کم میدادم اما دفعات زیاد این د ...
نه در ٣ وعده ٣٠ ميدم كلا ١ پيمانه نميدمكه
اخه گشنه باشه معلوم ميشه اين كامل ميپيچه به خودش پاهاشًو ميارع بالا
هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.