2777
2789
عنوان

نمیتونم گریه کنم🥲

189 بازدید | 11 پست

چرا به نظرتون؟ جدیدا وقتی دلم از همه گرفته و فقط گریه آرومم میکنه تا میام گریه کنم خوابم میبره يا خمیازه می کشم يا کلا قفل میشم.قبلا کلی که گریه میکردم و آروم میشدم .بعدش بلند میشدم با تمام توان اون مشکلو حل می کردم .اما الان چون کلی گریم دارم نمیتونم تمرکز کنم و مشکلاتمو حل کنم. راهی دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکات تموم شده (:

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.

من بعده بارداری خودبخود گریم میگیره 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

گریه کردن زیاد خوب نیست 

گریه نکن اتفاقا بخواب یا حواستو پرت کن بعد که حالت بهتر شد یه راه حلی پیدا کن برای اون مشکل

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
به نظر من گریه گهگاهی ادمو سبک میکنه ولی مداوم باشه نشونه افسردگیه

والا من تو هفته به طور متوسط ۴ يا ۵ بار گریه میکردم شدید چون زندگیم خیلی سخت شده.اگه تاپیک قبلی رو بخونی میفهمی چرا🙂🙃

والا من تو هفته به طور متوسط ۴ يا ۵ بار گریه میکردم شدید چون زندگیم خیلی سخت شده.اگه تاپیک قبلی رو ب ...

اگه میخوای گریه کنی اهنگ غمگین بزار 

من اهنگ میزارم مث سگ عر میزنم 

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.
والا من تو هفته به طور متوسط ۴ يا ۵ بار گریه میکردم شدید چون زندگیم خیلی سخت شده.اگه تاپیک قبلی رو ب ...

باید یه تست افسردگی بدی برو تو سایت ای سنج

برای سلامتیم صلوات بفرستین به دعاهاتون نیاز دارم😢