2777
2789
عنوان

نا امیدم از خدا و دینش

136 بازدید | 16 پست

بچه ها من خیلیی وقته کلی چله و دعا و هر کاری بگید کردم برای خونه خریدن.اما هیچی به هیچی تازه عزیز ترین کسم فوت کرد،یکی دیگه از عزیزانم مریض و شد و کلی بلای دیگه سرم اومد.من حدودا پونزده ساله دارم امتحان میشم توسط خدا.بابا بسه دیگه.چقدر دعا چقدر گریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخوام بزنم زیر همه چی 

توی زندگی پس از زندگی یه خانم بود که میگفت من همش تو زندگیم میگفتم خدایا چرااا من؟

با سردرد روی تخت از دنیا میره

از پنجره رفت بیرون

و‌ گفت  بخاطر بچه هام برگشتم چون بهم نشون دادن بچه هام بدون من سختی زیادی متحمل میشن.

و البته حکمت همه مسائل زندگیم رو فهمیدم‌. فهمیدم خودمون انتخاب کردیم تا رشد کنیم.

میگفت ولی وقتی خواستم برگردم روی زمین همه اون آگاهی ها رو از من گرفتن و فقط در کل یادم بود که همه چیز همون جوریه که باید باشه.

یکی دیگه میگفت تو تصادف اتوبوس پرت شدم بیرون و ...

من میتونستم بفهمم چرررررا فلان شماره موبایل برای فلان آقاست!! و بر اساس چه دلایلی این شماره به اون اختصاص پیدا کرده!!!!!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایمان داری از اینجا شروع میشه که شرایط برات سخت باشه و نزنی زیر همه چی....

خا   رو    بدجور   به ما معرفی  کردن   

با   دعا  و   این   حرفا     به ارزوت  نمیرسی   

باید   قواعد بازی رو   بلد   باشی  همین

خدا     فقط نظاره گره  همین

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
توی زندگی پس از زندگی یه خانم بود که میگفت من همش تو زندگیم میگفتم خدایا چرااا من؟ با سردرد روی ...

آره هر کسی تو یه مسیری برای رسیدن به کمال قرار داره. مسیر هر شخص منحصر به اوست که خدا قرار داده. چون خیلی چیزها مثل کجا به دنیا بیایم یا تو چه خونواده ای یا ظاهر هر کس دست خداست

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
توی زندگی پس از زندگی یه خانم بود که میگفت من همش تو زندگیم میگفتم خدایا چرااا من؟ با سردرد روی ...

چه تاپیک مفیدی داری! (امضات)

ذخیره‌ش کردم❤

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
چه تاپیک مفیدی داری! (امضات) ذخیره‌ش کردم❤

نوش جان

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
بعد ۱۵ سال ایمان داشتن کافی نیست؟هر چی ایمانمان بیشتر میشه مشکلاتم باهاش بیشتر میشه خب 

ایمان که سال بندی نشده ...

حتماً امتحانتان می‌کنیم تا مجاهدان و صابرانتان را معلوم کنیم. همچنین، کارهایتان را ارزیابی می‌کنیم.  سوره محمد  آیه 31

در برابر حکم خدایت صبوری کن که تو تحت نظارت و حمایت مایی. وقتی هم که بلند می‌شوی، خدا را از سرِ سپاس، به پاکی یاد کن.  سوره  طور  آیه 48