2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن بیشتر کسانی که خودکشی میکنن لحظه آخر پشیمون‌میشن ولی دیگه دیر شده

جدی؟؟چه بد 

یعنی ممکنه زهره فکور صبور اون لحظه اخر دلش خاسته که نمیره،البته میگن ارام بخش خورده طفلی شاید تو همون خواب مرده طفلی

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره

خودکشی اصن چیزی رو حل نمیکنه بدتر هم میکنه

خواهش میکنم بخاطر بچه تون اینکارو نکنید گناه داره اون چه گناهی کرده بذار مادر بالا سرش باشه باور کنید بعدا خیلی اذیت میشه داغون میشه زندگیش رنج خوشی رو نمی بینه

شوهرتون حتی اگه اذیتم کرد هر کاری کرد ایت کارو نکنید 

خودکشی خیلی بده تو اون دنیا اصن جا ندارید خیلی عذاب زیاد داره انقدر ترسناکه نمیشه بهش فکر کرد حتی 

پدر مادرتون گناه دارن نذارید دلشون بشونه ناراحت شون نکنید گناه دارن

تا خدا هست مشکلات حل میشه همه مشکل دارن

ی ساله بخاطر اینکه شرایط نداشت خونه مادر شوهرمم زندگی میکنم با ی بچه کوچیک با خانواده ای که حرف یومیشون فوش ناموسی ب اینواونهو مادرش ک تو هر چیزی که فکرشو کنی دخالت میکنه 

نمیتونم بی احترامیاشو تحمل کنم نمیتونم ب خانوادمم چیزی بگم مریض هستن نمیخام اذیت شن کسیو ندارم باهاش ...

خب اگه خودكشي كني كه فقط ب خانوادت اسيب ميزني اونم دو روز ديگ بيخيال ميشه