2777
2789
مجردم از دست خانوادم میخام خووکشب کنم

ببخشید اشتباه ریپلی کردم..با استارتر بودم..ولی وقتی خودکشی کنی لحظه آخر پشیمون میشی و وقتی رفتی اون دنیا آتش جهنم در انتظارته..چون خودکشی گناه بزرگیه..فکر نکن راحت میشی..قرآن بخون و با خدا مناجات کن..خیلی آرومت میکنه

الهی گاهی نگاهی....
ببخشید اشتباه ریپلی کردم..با استارتر بودم..ولی وقتی خودکشی کنی لحظه آخر پشیمون میشی و وقتی رفتی اون ...

میدونم عاقبت خوبی نداره ولی کم آوردم از خدا دور شدم تو گناه غرق شدم ب پوچ رسیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی ساله بخاطر اینکه شرایط نداشت خونه مادر شوهرمم زندگی میکنم با ی بچه کوچیک با خانواده ای که حرف یومی ...

بازم هیچ توجییهی نیس برای خودکشی،لاقل برا خدا که نیس،چون گفته نمیبخشه،سختی های دنیا میگذره هممون که ی روزی میمیریم پس چرا خودکشی کنی تا ابد تو جهنم بمونی

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره

از ذهن تون دور کنیدش کلا فراموشش کنید همیشع اینحا یا هر جا دوست داشتید درد دل کنید اینجا خوبه خیلی

سبک میشید

میدونم سخته ولی نباید تو عصبانیت تصمیم گرفت باید عاقلانه و منطقی تصمیم بگیرید 

وقتی ناراحت میشید یا عصبانی حتی اب بخورید حرفاش و کاراشو فراموش کنید به رو خودتون نیارید کنار بیاید و حتما ناراحتی هاتونو تو یه برگه بنویسید بعد پاره کنید سبک میشید ورزش کنید برید بیرون حتما تو جامعه باشید مشاوره برید حتما کتاب بخونید که چی بگید تا تغییر کنه یه نذری بکنید نماز بخونید چله زیارت عاشورا بگیرید با نیت و دعا فرج یه صفحه ای عالیه

به خانواده تون بگید بهش بگن اینکارارونکنه با لحن اروم و منطقی بهش بگید بخاطر بچه تون اینکارو نکنه ابراز علاقه کنید اصن لج نکنید از خدا کمک بخواید خودکشی دردی رو درمون نمیکنه

خدا همه ی گناها رو میبخشه همه رو، ب جز حق ناس رو به اضافه ی همین خودکشی انشالا مشکلاتت حل بشن

خودت داری میگی از خدا دور شدی پس خودتو بهش نزدیک کن..باهاش مناجات کن..اینو بدون دنیا دوروزه و بالاخره دیر یا زود خواهیم مرد‌چه بخواهیم و چه نخواهیم

پس صبور باش و با خدای خودت رفیق شو

الهی گاهی نگاهی....

راه هایی به جز خودکشی هم هست 

امیدوارم اقا امام حسین کمک تون کنه زندگی تون عالی بشه 

به فکر خودتون باشید خودتون عذاب ندید به زندگی فکر کنید امیدتون از دست ندید 

خدا کنارتونه😙😙🌷🌷

داغونم

اگه مجردی و با خاانواده مشکل داری،همه حل میشه تو همه ی خانواده بحث و ناراحتی پیش میاد،انشالا یه ازدواج موفق داشته باشی💖

صلوات فرستادن گناه رو پاک میکنه خدا الرحم الراحمین 

هر وقت از گناهت پشیمون بشی دیر نیست به گناهت ادامه نده به خدا نزدیک شو از همین الان 

شاید بخاطر دوری از خداست که یه سری ناراحتی و مشکل اومده تو زندگی تون 

باور کنید توکل و اعتماد کردن به خدا خیلی خوبه معجزه میکنه اون نعمت خوبی مثل بچه بهتون داده شما رو به حال خودتون رها نمیکنه 

از خودش بخواید گره از کارتون وا کنه امشب از امام حسین بخواید امکان نداره مشکل تون حل نشه 

شما یه بار امتحان کن جواب میده 

به خاطر اینکه از خدا دور شدید نا امیدید وقتی اون بخواد هر غیر ممکنی ممکن میشه

بخدا میخونم همش درحال خوندن دعا و قرانم 

با خودکشی ما دنیا متوقف نمیشه و عواب جهنم‌انتظارمون رو میکشه..فکر میکنی هیشکی مشکل نداره؟هیشکی غم و غصه نداره؟نه گلم..هممون چه بسا بدتر از تو باشن ولی باید صبور بود..دنیا دوروزه به سرعت داره میگذره و همه چی تموم‌میشه..من خودم دلم کوه غمه ولی با خودم‌میگم یا درست میشه یا تموم میشه و میرم از این دنیا

الهی گاهی نگاهی....
۲۴ ساعته بحثه واقعا خسته شدم .ارزومه زودتر ازدواج کنم

ازدواج میکنی عزیزم ففط بپا از هول حلیم تو دیگ نیوفنی بخای از خانواده خلاص بشی یه انتخاب عجولانه و بدون فکر داشتع باشی

ایشالا خوشبخت بشی 

۲۴ ساعته بحثه واقعا خسته شدم .ارزومه زودتر ازدواج کنم

صبر کن خدا بهترین شو قسمتت میکنه

سنت خوبه که 

دیر نیست اصن از خودش بخواه به حق امشب براوده شه دعات 

چله یس و زیارت عاشورا با نیت بهت کمک میکنه

حرز امام جوادم خوبه دعا ایت الله بهحت از گوگل برا ازدواج بگیر 

انشاالله عروسیت