2777
2789
عزیزم دعا میکنم خدا لحظه هاتو پر از آرامش کنه❤🌹

فدااای دل مهربونت بشم من زنده باشی❤️

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
آفرین ب شما عزیزم دقیقا همینه چون انسان وقتی متاهل بشه میشه گفت برای یه سری چیزا محدودتر میشه و این ...

ان شالله حال دلت همیشه خوب باشه. تو هر شرایطی نزار حالت بد بشه بخند تا بگذره💜💚

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی کردن عالیه  ای کاش منم شرایطشو داشتم خیلی هم عالی ک اینقدر خوب تلاش میکنی😍

ممنونم عزیزم. تو هم تلاشت رو بکن، 😘

تاپیک جدید زدم اگ حالت خوب میشه بیا دل نوشته بزار خوشحال میشم😊👌😍

تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️    
فرق پسر و دخترا توی این چیزاست... پسرا میتونن برن بیرون حالشون خوب شه برگردن ولی دخترا اینطوری راح ...

درسته عزیزم واقعا تبعیض هنوزم خیلی زیاده تووی خانواده ها 

🍒
حتما امتحانش میکنم مرسی عزیزم😍🌹

قربونت گلم😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فدای تو بشم مرسی عزیزم همچنین شما حتما😍🌹❤

خدانکنه. زنده باشی😘

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷