2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه ک واسه خوب شدن حالت تلاش میکنی عزیزم مجردی؟

بله مجردم

به این نتیجه رسیدم تنها کسی که می تونه حالمو خوب کنه خودمم. نباید منتظر کسی بمونم😁

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اینجوری ک بیشتر غمگین میشی فداتشم

هیییییی خواهر💔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من برعکس بیشتر میخوابم

واقعا نعمته ها قدرشو بدون

من اینجور وقتا اصلا تمرکز ندارم یعنی واقعا دیوانه میشم یه لحظه نتمو روشن میکنم یه دیقه بعد گوشی رو میذارم کنار تلوزیون روشن میکنم باز خاموش میکنم

اصلا یه چیز فاجعه میشم

🍒
میرم بیرون قدم میزنم تو خیابونای شلوغ

فرق پسر و دخترا توی این چیزاست...

پسرا میتونن برن بیرون حالشون خوب شه برگردن

ولی دخترا اینطوری راحت نیستن تا یه سنی اصلا از اون سن به بعدم باز کاملا نه

همشون عادت کردن یا بخوابن یا گریه کنن یا آهنگ غمگین

عادت کردن به ریختن توی خودشون

یه جوری سرکوب کنن

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
غمگین تر نمیشی؟

نه🙃😁

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
بله مجردم به این نتیجه رسیدم تنها کسی که می تونه حالمو خوب کنه خودمم. نباید منتظر کسی بمونم😁

آفرین ب شما عزیزم دقیقا همینه

چون انسان وقتی متاهل بشه میشه گفت برای یه سری چیزا محدودتر میشه و این بیشتر باعث دل گرفتگیش میشه

🍒