2777
2789

دوستان من فردا جشن عقدمه

كلي پول خرج كردم كه شيك باشه

حتي دست نامزدم تنگ بود,نصف پول آرايشگاهم خودم دادم ،به ارايشگرم نگفتم هم عروسم كه كم تَر پول بگيره ازم

حالا ميخواد فردا كه مياد دنبالم با مادرشوهرم بياد دم ارايشگاه دنبالم

تروخدا شما بگيد اگر  من اشتباه ميكنم 

اخه مگه مادرشوهر ميره دنبال عروس ؟؟

بعدشم ميخواد باهامون بمونه تا برسيم سالن 

حرف نامزدم هم اينه كه باباش اينا از شهرستان كه ميان مستقيم ميرن سالن،،نميان دنبال مادرش

خوب اسنپ بگيره براش 

منم تازه عروسم ،دلم ميخواد با شوهرم باشم

من حساسم يا كار اونا واقعا قشنگ نيست؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش قشنگ نیست

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

ای جانم خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد شه 

الهی عزیزم منطقی باهاش حرف بزن ناراحت نشو بده تو شب به این خوبی 

عزیزم تورو خدا میشه موقع خوندن خطبه عقدت برام دعا کنی که به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا 

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم تورو خدا دعام کن 😭😭😭😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نه حساس نیستی، بگو با خودت نیارش لطفاً. برای اسنپ بگیر. 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

کارشون که ضایعس اما الکی اعصاب‌خودتو خورد نکن..کاریه که شده اگه با صحبت درست نمیشه دم جشن اوقاتتو تلخ نکن..تو ماشین عروس هیچ اتفاق خاصی نمیفته که بخواید تنها باشید..همش در حال بدو بدو هستید

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥

بهتر بود که تنهاتون بذاره ولی الانم انقدر حساس نباش عزیزم اتفاق خاصی که نمیوفته درسته دوس داری تنها باشین ولی خب الان که نمیشه انقدر خودتو ناراحت نکن چون تو ماشین هم خبر خاصی نیس که بگی دلم میخواد تنها باشیم