2777
2789
عنوان

بيايد كمكمكككك فردا جشن عقدمه مادرشوهرم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينم ميشه ميگم بهش اصلا ا اذيتم ميشه اينجوري دوسه ساعت بايد بيكار بشينه چون من خروجم از ارايشگاه ...

آره عزیزم بدون بحث و دعوا هم بگو ، همین دلیل خودت هم خوبه ... از طرفی قرار هم هست فامیل بشید با هم ... مشکلی نیست اونا با خودشون بیارنش، ما توی مراسم عروسی اونایی که ماشین دارن همیشه هوای هر کسی رو که ماشین نداره ، دارن....

ببین سعی کن از همین الان جنگو دعوا راه نندازی مردا اگه از اول عقد باهاشون جنگ بشه تا آخر بد غلقی میکنن . مطمئنن همونقدری که فشار رو عروس هست رو داماد هم فشار هست بعد اینکه پسرا چون تو مود مراسمو آداب رسومش نبودن چیز زیادی نمیدونن بخوای باهاشونم کل کل کنی قاط میزنن حیفه اول ازدواج حرمتا سر چیزای پوچ از بین بره . بچه ها راهنمایی قشنگی کردن بگو عروس دیرتر از بقیه میرسه مادرت زشته با ما بیاد اون باید زودتر اونجا باشه با مامان من به مهمونا خوش آمد بگن . نگران نباش یکی از طرف من مادرتو با خودش میبره

حتما عزيزم

فداتشم مهربون خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد شه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ای جانم خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد شه  الهی عزیزم منطقی باهاش حرف بزن ناراحت نشو بده تو شب به ا ...

من برا تمام جوونای دم بخت دعا میکنم که بخت خوب به حق این شب های عزیز نصیبشون بشه یه همسر خوب هم نصیب پسرم بشه ان شاالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
من برا تمام جوونای دم بخت دعا میکنم که بخت خوب به حق این شب های عزیز نصیبشون بشه یه همسر خوب هم نصیب ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین