2777
2789
عنوان

بارداری

100 بازدید | 8 پست

ببخشید توروخدا گلاب ب روتون من ۶ هفته هستم اسهال شدم نگرانم کسی اوایل بارداری اسهال بوده شرمنده بابت سوالم 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  

اره منم اسهال میشدم میگن تا سه ماه اول طبیعی عیب نداره 

من خودم تا دو ماه اول اسهال میشدم نگران نباش عزیزم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
اره منم اسهال میشدم میگن تا سه ماه اول طبیعی عیب نداره  من خودم تا دو ماه اول اسهال میشدم نگرا ...

ممنون عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه 

مرسی مهربون انشاالله همچنین خودتم 😘

نگران نباش طبیعیه من خودم اینجور شدم دکترم گف تا سه ماه اول طبیعیه خاهری استرس هم برات بده 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
مرسی مهربون انشاالله همچنین خودتم 😘 نگران نباش طبیعیه من خودم اینجور شدم دکترم گف تا سه ماه اول طب ...

ممنون عزیزم 

کسه دیگه نیست راهنماییم کنه 

پیشنهاد میکنم برنامه (زنان و بارداری)رو دانلود کنی عزیزم و مطالعه کنی 

همه چی رو اونجا توضیح داده از رفتار و برخوردهای پدر با مادر بگیر تا هفته به هفته بارداری همراه با تصویر که خیلی جالبه