2777
2789

من😔 امضام💔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من واقعا هیچ انگیزه ای ندارم

خیلی افسرده ام ولی کاری نمیکنن برای بهترشدنم

نمیدونم چمه

دوروبریام بهم ضربه میزنن میدونم براشون مهم نیستم

اما واقعانمیخوام اینوبفهمم بازم دوستشون دارم و کمکشون میکنم

الانم دارم از تنهایی دق میکنم🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤

چون تنهام 

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤

من دوست دارم بمیرم ولی نه به مرگ طبیعی اونطور یه حس بی ارزش بودن میکنم ..مثلا در راه خدمت به کشورم خونوادم دینم عقیدم اعتقاداتم و ....

چون او دنیا جای حقیقی و همیشگی ماهاست .

اونجا بی نهایت آرامش هست ..امنیت داره ..اونجا اصلا کسی نیست بخواد اذیتمون کنه ..جنگ نیست ..به نور نزدیک تریم ..حس خوبی از اون دنیا دارم ..ولی بازم دوست دارم زندگی کنم از این میترسم اعمالم خوب نباشه ..اینجا کار غیر انسانی انجام داده باشم ..

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️