2777
2789

من که نگفتم دخترباشه نمیخامش و سقطش میکنم حتی همین الانشم عاشقشم واول که فهمیدم باردارم اسم دختر انتخاب کردم بعد این نذروکردم من اگه نمیخاستم بچمو میرفتم هفته ۷آزمایش تشخیص جنسیت میدادم دختر میبود مینداختمش واقعا متاسفم واسه آدمایی که اینقدر منو قضاوت کردن وهرچی ازدهنشون دراومد گفتن هیچ وقت نمیبخشمشون واگذارشون میکنم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا حقشونه یه بچه معلول پسر داشته باشن تا بدونن بچه سالم مهمه نه جنسیت،اون موقع به غلط کردن میوفتن

واست متاسفم که قضاوتم کردی بچه من چه معلول چه سالم دوسش دارم ولی اینی که گفتی حق توباشه واگذارت کردم به همون خدا

من استارتر همین تاپیکم دیگخ کلا کاربری مو پاک کردم فک نمیکردم انقد اینجا بدردنخورباشه واینقد آدمهایی ...

سلام عزیزم کاربریت که هنوز هستش

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
انشالله پسر میده عزیزم  لیاقت مادره ی دختر و نداری

عزیزم اخه این جه حرفیه که به اسی میگی لیاقت دختر داشتن نداری ؟؟ خب پسر دوس داره دیگه ، یاهم دختر داره و دلش میخواد بچه بعدیش پسر بشه ، یا هم به صورت کلی دلش پسر میخواد .... عزیزم شوهرمن دختر بیشتر دوس داره یعنی اینکه لیاقت پسر داشتن نداره ؟ به نظرت این حرف درسته ؟ 

واست متاسفم که قضاوتم کردی بچه من چه معلول چه سالم دوسش دارم ولی اینی که گفتی حق توباشه واگذارت کردم ...

خدا فقط برای شما نیست خودش از طینت هرکس اطلاع داره وقضاوت می کنه

برای خودتون متاسف باشید که همچین نگرشی دارید نه من 

درضمن کسی اصلا شمارو ریپلای نکرده بود نمی دونم شما از کجا پیدات شد؟!🤔مگه درباره شما حرف زدیم؟!

مگین حرف رو بنداز صاحبش برمیداره حکایت شماست