2777
2789
وا عزیزم هرکس به یک چیزی علاقه داره به علایق هم احترام بزاریم گل🌷🌷

مگه سیب پرتقاله؟

دست من و شماست مگه

حتی آی وی اف خطا داره

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
۲تا از کاربرا نذر کرده بودن کلیم چله برداشته بودن دختر شده بود بچشون .بی لیاقتا کفر میگفتن یه بار نگ ...

خدا باید به اینا یه پسری بده هم ابرو هم جونشون و هم مالشونو از بین ببره بدونن کفر گفتن به خاطر سه طفل معصوم ینی چی

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲تا از کاربرا نذر کرده بودن کلیم چله برداشته بودن دختر شده بود بچشون .بی لیاقتا کفر میگفتن یه بار نگ ...

چه ربطی به کفر داره؟ کسی که نذر میکنه بچش پسر بشه اسمشو محمد بزاره به این میگی کفر؟ شاید ادم دلش بخواد ۱۰تا بچه ش پسر بشن واقعا به شما چه مربوطه

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
میبینم همه پسر دوس دارن خخ

تو این سایت که عادیه! از هر 10 تا تاپیک اینجوری 8 تاش پسر میخوان . اونایی که دختر میخوانم معمولا پسرو دارن که دختر میخوان!!

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
امیدوارم بچش پسر شه دختر نباشه زیر دست همچین مادری که از جنسیت خودش فراریه بزرگ نشه

برات متاسفم واقعا الانم یه دختردارم که یه تارموشو به دنیا نمیدم واسه طرز فکر امثال شمامتاسفم

خدا باید به اینا یه پسری بده هم ابرو هم جونشون و هم مالشونو از بین ببره بدونن کفر گفتن به خاطر سه طف ...

اره به خدا اونی که کفر میگه حق یه پسر ناخلافه که روزی هزاربار از دستش به فکر خودکشی باشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

امیدوارم  هر چی ب صلاحته  همون بشه 

ولی من عاااشق دخترم 😺

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
منم عمیقا برا پسر دوستا آرزوی پسر میکنم 

منم ارزوی عقل میکنم واسشون

و واسه اونایی که ارزوی دختر دارن هم همینطور

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊