2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

280 بازدید | 35 پست

سلام

دختر خالم منطقه ۳ زندگی میکنه رشتش هم تجربیه درسش خوبه تست هم میزنه امسال سال آخره(دوازدهم) بنظرتون میتونه توی کنکور ۱۴۰۱ پرستاری دانشگاه آزاد بیاره؟

یا سال اول شانسش کمه؟

خیلی استرس داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آره پرستاری آزاد کاری نداره که. توی استان ماه بعضی از شهرا بدون کنکورم پرستاری میگیرن

واقعا؟

شما چه استانی هستید؟

میتونه بیاد اونجا دانشگاه؟

وضع مالیشون خوبه شهریه میتونه پرداخت کنه

خیلی سخته کنکور تجربی؟ بعد فکر کنم منطقه ۳ سهمیه داره آخه منطقه محرومه تفلک خیلی لاغر شده

هر چیزی با تلاش زیاد میتونه به دست بیاد / اینم یه مرحله هست که خیلی از ما گذروندیم و اینکه هیچ کس نمیتونه تعیین کنه ایشون چی قبول میشه جز خودش / خلاصه سختی داره ولی برای همه هست

سلام آره پرستاری آزاد کاری نداره که. توی استان ماه بعضی از شهرا بدون کنکورم پرستاری میگیرن

اخه یکی از فامیلام چند ساله همش کنکور میده همون پرستاری آزاد رو هم نمیاره میگه سخته تازه خیلی هم خرج کرده

هر چیزی با تلاش زیاد میتونه به دست بیاد / اینم یه مرحله هست که خیلی از ما گذروندیم و اینکه هیچ کس نم ...

بله درسته 

اما خانوادش نمی‌خوان که زیاد به خودش سخت بگیره و افسرده بشه بخاطر همین تلاش میکنه که سال اول در بیاد آزاد چون دولتی سخته

واقعا؟ شما چه استانی هستید؟ میتونه بیاد اونجا دانشگاه؟ وضع مالیشون خوبه شهریه میتونه پرداخت کنه

پزشکی هم میاره عزیزم 

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏