2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 35 پست
اخه یکی از فامیلام چند ساله همش کنکور میده همون پرستاری آزاد رو هم نمیاره میگه سخته تازه خیلی هم خرج ...

ن بابا اونا نخوندن میاره شک نکن 

تلاششو بیشتر  کنه پزشکی قبول میشه

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و ی سوال دیگه هم دارم دوستان پرستاری دولتی رتبه چند میخواد منطقه ۳؟

بالای ۱۰هزارم میارن 

حتی۲۰هزار 

منطقه سه باشی و دانشگاه تهران مشهد نخوای همه چی قبول میشی 

کدون استانه؟ 

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
بالای ۱۰هزارم میارن  حتی۲۰هزار  منطقه سه باشی و دانشگاه تهران مشهد نخوای همه چی قبول میش ...

استان خوزستان

شهرستان مسجدسلیمان

آخه تمام کسانی که تا حالا دیدم خیلی به سختی پرستاری دولتی میارن نمیخوام خودشو اذیت کنه اگه خیلی سخته

توی گوگل که بزنی میگه میشه ۸۰ هزار هم پرستاری ازاد بیارن البته بدون سهمیه

اره بابا میشه ولی اگه میتونه پرستاری نره چون اصلا اصلاااا نسبت به اون زحمتی که میکشن حقوقشون خوب نیست البته خب از نظر من شاید از نظر یکی ۵ ۶ تومن خیلی خوب باشه ولی کلا بنده خدا پرستارا خیلییییی اذیت میشن خدا خودش کمکشون کنه🥲❤منم موندم پرستاری بخونم حقوق بخونم حسابداری برم موندم اصلا 

دکتری دامپزشکی هم میتونه بخونه اونم زیاد رتبه خوبی نمیخواد با ۲۰ هزار اینا دیدم رفتن

واقعا؟

بعد بازار کارش خوبه؟

آخه پرستاری خیلی بازار کارش خوبه سریع جذب میکنن بیمارستانها

واقعا؟ بعد بازار کارش خوبه؟ آخه پرستاری خیلی بازار کارش خوبه سریع جذب میکنن بیمارستانها

بازار کارشو نمیدونم ولی الان خیلیا پت دارن مخصوصا اگه‌ بالاشهرم بری‌کار کنی که خیلیییی خوبه اکثرا بچه‌پولدارا سگ و گربه دارن 

اره بابا میشه ولی اگه میتونه پرستاری نره چون اصلا اصلاااا نسبت به اون زحمتی که میکشن حقوقشون خوب نیس ...

بله سختی که درسته

ولی وقتی آدم علاقه داشته باشه تموم سختی هارو تحمل میکنه

بازار کارشو نمیدونم ولی الان خیلیا پت دارن مخصوصا اگه‌ بالاشهرم بری‌کار کنی که خیلیییی خوبه اکثرا بچ ...

پس خوبه 

انشاءالله که میاره چون خیلی نگرانشم دوست ندارم خودشو اذیت کنه

بنظرتون کانون قلم چی خوبه؟

جدیدا که میگن سال ۱۴۰۲ کنکور کلی تغییر میکنه