2777
2789

یکی از اقوام ما دمنوش لاغری نیوشا استفاده کرده در حد کما رفته اصلا حالش خوب نیست کبدشو نابود کرده دمنوش نیوشا🤦🏻‍♀️ شنیدم میگن توی، دمنوش هاشون مواد اعتیادآور میریزن تا هردفعه بیشتر حریصتر به سمتش کشیده بشی😢

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠

کلا این مدت به این نتیجه رسیدم برای چاقی و لاغری هیچی نباید استفاده کرده بجز رژیم طبیعی

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزيز مگه ميشه كبد رو داغون كنه ، مگه اين كه طرف سرخود استفاده كنه ، ما خودمون داشتيم كسي كه از گريد سه رسونده كبدش رو به گريد يك ، خود سونوگرافي و دكتر هم تعجب كرده بودن ، ايشون يا سرخود استفاده كرده يا كبدش مشكل داشته ، من خودم ازمايش هاشون رو ديدم كه محصولاتشون چك ميشه خيالتون راحت ، مواد مخدر به اين راحتي نميشه توي يه بسته گذاشت داد دست مردم 

من استفاده میکردم همچین مشکلی نداشتم البته لاغریشو نها چند نفر دیگم همینطور.. 

دقيقا منم استفاده كردم ، خواهرشوهرم و شوهرم هم استفاده ميكنن اتفاقا خيلي عاليه از هر لحاظ، فقط بايد مشاور خوب داشته باشي