دوستم برگشت گفت راستی تو چرا اینقدر دراز شدی منم خندیدم گفت مثل قلیون شدی دیگه لاغرم هستی بعد خندید
یکم ناراحت شدم کلا😑🥲♥️👩🦯
این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای راه شما یعنی شهادت دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ... حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای راه شما یعنی شهادت دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ... حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره شده خودش هشتاد کیلو بود با قد صد شصت پس ب این نتیجه رسیدم که حسوده😂 اندامم کوچیکه ولی د ...
اره دقیقا اینم قدش خیلی کوتاه
هیچ کس حق نداره دیگران روبه خاطر چیز هایی که دست خودش نیست مسخره کنه،درضمن قد بلند خیلی هم زیباست احتمالا ازحسودیش گفته خانواده ی من همه قد بلندوخانوادهشوهرمکوتاهمنبهکسیاجازهندادمتاحالابخوانخانوادهشوهرمرومسخرهکنند