2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ی چی بگین

745 بازدید | 112 پست

سلام.

برادرشوهرخواهرم اومد واسم خواستگاری..باباش ک زنگ زده بود بابام گفته بود خبر میکنیم.دوشنبه اومد بابام دیشب جواب داد ک حالا یشب بیاین حرف بزنیم ببینیم چی میشه.بابام فقط نظرش این بود نکنه بااینکار زندگی خواهرمم خراب بشه

اما دیشب بعد زنگ بابام پیام داد ک دیگه نمیخواد و همه چی تموم.

بهش برخورده بود.و واسه همیشه باهام خدافظی کرد خیلی اسرار کردم ک بمونه گف تصمیمموگرفتم.

حالا چی دیگه بهش بگم توروخدا یچی بگین چیکار کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا یعنی برای حرف باباتون عقب کشیده ؟اسی از من میشنوی دمدمی مزاجه سخته با همچین آدمی زندگی کنی نباید اصرار میکردی تا آخر عمر باید التماسش کنی باهات بمونه .عزت نفس داشته باش

اخه همو دوس داشتیم دوسش داشتم... چرا بخاطر غرور اینکارو کرد دیشب غرورمو زیرپا گذاشتم کلی التماسشو ...

ب مامانت بگو حستو ک ب بابات بگه دل توام گیره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
وا یعنی برای حرف باباتون عقب کشیده ؟اسی از من میشنوی دمدمی مزاجه سخته با همچین آدمی زندگی کنی نباید ...

میگفت ما ک همو میشناختیم چرا روز بعد ک بابام زنگ زده جواب بگیره جواب ندادین..

و بهش برخورده 

اخه همو دوس داشتیم دوسش داشتم... چرا بخاطر غرور اینکارو کرد دیشب غرورمو زیرپا گذاشتم کلی التماسشو ...

اشتباه کردی با عقلت پیش برو مثل من نباش خیانت کرد بخاطر قلبم موندم الان گاهی یادم میاد عصبی میشم داغون میشم میگرنم عود می‌کنه میزنم لیوان خورد میکنم نکن باخودت تو رابطه عاشقانه غرور معنی نداره ولی دو طرفه

اشتباه کردی با عقلت پیش برو مثل من نباش خیانت کرد بخاطر قلبم موندم الان گاهی یادم میاد عصبی میشم داغ ...

گفتم ما ک شرطی واست نزاشتیم حرفی نزدیم فقط چهار روز باهم حرف زدیم..

ولی میگه ن دیگه همه چی تموم شد 

این از الان اینجوری باشه همش باید نازشو بکشی ولش کن اصلا بهش فکر نکن

یعنی دیگه هیچی بهش نگم...

ما کلی باهم بودیم..این حق من نبود..من این همه پاش موندم اما اون بخاطر یکم دیر جواب دادن بابام