من یک دختر میشناسم تو ایران خودش پرستار بود شوهرش پزشک یک زندگی خیلی خوب ایران داشتن خانه بزرگ، ماشین های خوب، سفر مدام کیش، شمال ، جنوب، شرق ، غرب ، ترکیه ، گرجستان ، ارمنستان ،... بودن یعنی حداقل دوماه یکبار سفر خوب میرفتن، خوراک و پوشاک عالی، گوشی آیفون، لب تاب اپل ،... خلاصه
۴ سال پیش مهاجرت کردن کانادا به محض مهاجرت بلاگر شد ..الان ۴ ساله داخل یک واحد آپارتمان کوچیک تو یک مجتمع مسکونی خیلی شلوغ مستأجر هستن.. ماشین فقط یکی دارن اونم نسبت به آنجا ارزان و مدل پایین، در این ۴ سال مدام لباس های تکراری تنش میبینم ، دکوراسیون خونه اش همانطوریه.. گوشیش همان آیفون ۱۲ هست که ایران داشت..۴ سال فقط دوبار دیدم تو اینستاگرام پست و استوری رفتن به سفر بذاره..هر زمان من بهش پیام میدم یا شبکه های اجتماعی تماس میگیرم میگه سرکاریم... میگم چرا ایران نمیای به خانواده ات سر بزنی مادرت خیلی بی تابه میگه توانایی مالی چنین سفری نداریم.
بعد مدام تولید محتوا میکنه از موفقیت میگه
از چالش ها رسیدن به موفقیت
من نمیدونم یک زندگی خوب داشته باشی بری کشور خارجی حداقل ۱۰ سال بشدت زجر بکشی و مشکل و جیره بندی و قناعت شدید تا شاید دوباره زندگی ایران داشته باشی شده موفقیت ؟ تازه اون موقع میانسال یا پیر شدی ارزشی نداره
ما رو گول میزنید خودتانم گول میزنید ؟
من مخالف مهاجرت نیستیم اتفاقا خودم بتونم درست مهاجرت کنم ۱ ساعت ایران نمیمونم اما گول بلاگر ها و حتی فامیل و آشناها که خارج کشور هستن نخورید اونا ۲ دسته ان: یا دارن از دروغ پول درمیارن یا دارن با دروغ گفتن کارها خودشان و مشکلات خودشان توجیه میکنن که خودشان و بقیه را گول بزنن