2777
2789

من یک دختر میشناسم تو ایران خودش پرستار بود شوهرش پزشک یک زندگی خیلی خوب ایران داشتن خانه بزرگ، ماشین های خوب، سفر مدام کیش، شمال ، جنوب، شرق ، غرب ، ترکیه ، گرجستان ، ارمنستان ،... بودن یعنی حداقل دوماه یک‌بار سفر خوب می‌رفتن، خوراک و پوشاک عالی، گوشی آیفون، لب تاب اپل ،... خلاصه 

۴ سال پیش مهاجرت کردن کانادا به محض مهاجرت بلاگر شد ..الان ۴ ساله داخل یک واحد آپارتمان کوچیک تو یک مجتمع مسکونی خیلی شلوغ مستأجر هستن.. ماشین فقط یکی دارن اونم نسبت به آنجا ارزان و مدل پایین، در این ۴ سال مدام لباس های تکراری تنش می‌بینم ، دکوراسیون خونه اش همان‌طوریه.. گوشیش همان آیفون ۱۲ هست که ایران داشت..۴ سال فقط دوبار دیدم تو اینستاگرام پست و استوری رفتن به سفر بذاره..هر زمان من بهش پیام میدم یا شبکه های اجتماعی تماس میگیرم میگه سرکاریم... میگم چرا ایران نمیای به خانواده ات سر بزنی مادرت خیلی بی تابه میگه توانایی مالی چنین سفری نداریم.

بعد مدام تولید محتوا می‌کنه از موفقیت میگه 

از چالش ها رسیدن به موفقیت 

من نمی‌دونم یک زندگی خوب داشته باشی بری کشور خارجی حداقل ۱۰ سال بشدت زجر بکشی و مشکل و جیره بندی و قناعت شدید تا شاید دوباره زندگی ایران داشته باشی شده موفقیت ؟ تازه اون موقع میانسال یا پیر شدی ارزشی نداره

ما رو گول میزنید خودتانم گول میزنید ؟

من مخالف مهاجرت نیستیم اتفاقا خودم بتونم درست مهاجرت کنم ۱ ساعت ایران نمی‌مونم اما گول بلاگر ها و حتی فامیل و آشناها که خارج کشور هستن نخورید اونا ۲ دسته ان: یا دارن از دروغ پول درمیارن یا دارن با دروغ گفتن کارها خودشان و مشکلات خودشان توجیه می‌کنن که خودشان و بقیه را گول بزنن

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

بله حقیقت تلخ مهاجرت همینه

عمرا بتونه اون زندگی شاهانه داخل ایران رو داشته باشه

حتی پولدارای کانادا هم اینجوری زندگی نمیکنن

خریت کرده دیگه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خیلی ها اینجور گول خوردن الان تو باتلاق گیر کردن

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهاجرت ده سال اول پیشرفت مالی ندارن فقط تلاش برای عضو فعال جامعه شدنه ،بعد ده سال بین چی میشه

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بله حقیقت تلخ مهاجرت همینهعمرا بتونه اون زندگی شاهانه داخل ایران رو داشته باشهحتی پولدارای کانادا هم ...

نه عزیزم کیفیت زندگی تو کانادا ، آمریکا ، اروپا خیلی بالاست اصلأ ما در سطح آن‌ها نیستیم و خیلی‌ از ما درکی از زندگی با کیفیت آنها نداریم ما مردم ایران تو شاخص کیفیت زندگی رتبه ۱۳۰ جهانی داریم.. اما برای مردم خودشان و همچنین افرادی که درست مهاجرت کنن و برنامه ریزی بشدت دقیق و حساب شده 

مهاجرت ده سال اول پیشرفت مالی ندارن فقط تلاش برای عضو فعال جامعه شدنه ،بعد ده سال بین چی میشه

بعد ۱۰ سال ۵۰‌ سالش میشه 

دقیقا منم یکی رو میشناسم این مدلیه. اولش که رفت شروع کرد به بلاگری. با خودم گفتم کی میاد این ادا خانم رو فالو کنه. چند ماه بعد دیدم چند صد کا فالور داره. دقیقا فقط پز میده درحالی‌که اگر واقع بینانه نگاه کنی چیزی برای پز دادن نداره. این پز دادن و رویافروشی به ملت شده وسیله کسب درآمد. با تحصیلات عالی رفته اونجا فروشنده شده. یه بار اون اوایل گفت تایمی که سرکار هستیم حق نداریم بشینیم و حداکثر میتونیم به یه چیزی سر پا تکیه بدیم. 

میدونی این تلاش کردن خیلی بهتر از اینه که تو کشوری با شرایط اقتصادی و امنیتی افتضاح زندگی کنی

اونا حداقل شب نمیخوابن صبح بیدار شن ببینن ارزش ارز کشورشون نصف شده و داره از آسمون بمب و موشک میریزه

اجازه بدین هر کس هر طور مایل هست، زندگی کنه. مهاجرت کردن فقط به خاطر پیشرفت مالی و شغلی نیست.

من مشکلی با مهاجرت ندارم با ژست اینکه اینجا همه چی عالیه مشکل دارم. از این طریق یه عده فالور جمع میکنن و شروع میکنن به بلاگری و کسب درآمد. این فریب دادنه رویافروشیه. منحرف کردن ذهن جوونها از واقعیت مهاجرته