2777
2789

من شوهر نامردم سنتی اومد خاستگاری خودش دیده بود منو پسندیده بود 

اون زمان ۳ سال پیش من ی مدت بود شاغل نبودم قبلش کار میکردم و دانشجو هم بودم 

بعدش تایم امتحاناتم بود ک اومد خاستگاری من کار نمیکردم 

بعد عقد هم کلا دیگ کار نکردم درگیر مشکلات شوهر نامردم و خانوادش شدم از بس آزار میدادن 

دانشکاهمم نذاشت ادامه بدم گفت ب درد نمیخوره نخون و فلان و اینا منم ادامه ندادم انصراف دادم 

مادرش همش میگفت بابات برای پسرم چیکار کرده؟ خودشم میگفتم کمتر کار کن ب خودت برس میگفت نرم سرکار بابات خرجمو میده یا میگفت خوشبحالت تو خونه خوب میگیری میخابی مم باید کار کنم حتی ب برادرمم حسودی می‌کرد ک بابام پول میداد بره سفر ( مجرده)

میگفت کارگرام برام سود دارن تو چ سودی برام داری 

آیتم بگم بابام اوضاعش خوبه شکر خدا شوهرم اومد خاستگاری خیلی پایین بودن نسبت ب ما بعد و کلا ی ماشین ۲۰۶ داست بعد عقد با من چند وقتی گذشت اوضاع مالیش کلی عوض شد و خونه و ماشینای دیگ و زمین اینا خرید 

اوایل هم میگفت اگ دوس داری همش بریم بیرون از بابات پول بگیر توام خرج کن

حالا رفته درخواست طلاق داده میگ یکی بهتر از تو میخام بگیرم 

تو این مدت سه سال عقد بهم زگیل تناسلی داد از قبل عقد داشته من بعدا فهمیدم 

و اینم بگم با اینکه شاغل نبودم اما پول دستم بود و منم خیلی مهمونش میمردم و براش همه چیز میخریدم 

شما بودین چیکار میکردین

مناسفانه رابطه کامل داشتیم وگرنه خودم تموم میکردم نو این سه سال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش با همچین موجودی که انقدر راحت خودشو نشون داد رابطه برقرار نمیکردی. خیلی جلو بودی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
کاش با همچین موجودی که انقدر راحت خودشو نشون داد رابطه برقرار نمیکردی. خیلی جلو بودی

رابطه شد ک هیچ من احمق گولشم خوردم گفت مهریتو ببخش ببرمت سر زندگی مهریم از ۲۱۴ تا شد ۳۰ تا 

مهریتو کامل بگیر و بزار بره دست خدای مهربون

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

رابطه داشتی که داشتی، شوهرت بوده کار اشتباهی نکردی طلاق نگیری بزرگترین اشتباه زندگیت و کردی.. جدا شو خودتم درمان کن ادمی که مریضی ام بهت داده رو میخای چیکار؟ این ادم فقط نوک بینیشو میبینه میخاد زنش خرج کنه راحت طلبه جدا شو خودت و الان خلاص کن 

رابطه شد ک هیچ من احمق گولشم خوردم گفت مهریتو ببخش ببرمت سر زندگی مهریم از ۲۱۴ تا شد ۳۰ تا

مهریتو بخشیدی؟ای وای من فکر کردم مهریه داری

همینه راحت رفته تفاضای طلاق داده

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

مهریه این ادم به دردت نمیخوره خونتو تو شیشه میکرد بهت بده ولی اگه رابطه نداشتی مثبپل ی دستمال پرتش میکردی بیرون وطیفه مرد تامین خانواده ست قرار نیست از تو توقعی داشته باشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...