2777
2789

راستش میدونم به من مربوط نمیشه ولی من و شوهرم رابطه ی دوستانه ای داریم. تقریبا چیزی از هم پنهون نمیکنیم. چند وقت پیش برادر شوهرم با زنش دعواش شده کتک کاری کردن. بحث طلاق پیش کشیدن. حتی جاریم به همسرم زنگ زده و شکایت داداششو کرده. ولی همسرم هیچی به من نگفته. نه خودش نه خانوادش

من از زبون خوده جاریم شنیدم قضیه رو . خیلی خیلی تعجب کردم که چرا تا به حال شوهرم چیزی نگفته

دیشب مادر شوهرم میگفت مثل اینکه بار اولشون نبوده و قبلا هم چند سری دچار مشکل شدن و بحث طلاق پیش اومده

ناراحت نیستم از اینکه به من چیزی نگفتن ولی یه کم متعجبم که چرا حتی سوپری محل میدونه اینا دارن جدا میشن ولی من تازه فهمیدم. اونم از زبون خوده جاریم

فک کنم اگه خودش نمیگفت حالا حالاها به من چیزی نمیگفتن

مادر شوهرم خیلی جاریمو دوست داره. به نظرتون به این خاطر به من چیزی نگفته؟ یا اینکه فک کردن من فضولی چیزی ام؟ یا کلا چرا از من پنهون کردن؟

😑

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پنهان کاری همسرتون!!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

همسرت نشون داده انسان رازداری هست.

اینکه جاری ت اومده گفته خب خودش خواسته بگه.

وگرنه اگه همسرت می‌گفت و جاری دلش نمی‌خواست شما بدونی و آبروش جلوی شما بره، خب بد میشد.

همسرت آبروداری و رازداری کرده به نظرم.

نگفته چون میدونستی بهت مربوط نیست

اره واقعا به من مربوط نیست. زندگی خودشونه. تا وقتی لطمه ای به من و زندگیم وارد نشده به من مربوط نمیشه. ولی نمیدونم چرا حس بدی گرفتم از کارشون. فک میکنم مثلا فک کردن شاید من برم خبرچینی یا هرچی. نمیدونم والا

اگه ناراحت نیستی چرا تاپیک زدی

نخواستن بزرگش کنن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه مردهرچقدرهم که بازنش دوست باشه مسائل مربوط به خانوادشوزیادنمیگه.شوهرمنم اینجوری راجع به همهدچیزمیگه بجزخانوادش

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.