2777
2789
عنوان

نظررررر میخوام + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4989 بازدید | 162 پست
والا من خودم سربالا عروسکی دوس ندارم فقط میخدام ایرادش برطرف بشه

شما اگه دوست دارید و واسه دل خودتونه عمل کنید انشاءالله موفقیت آمیز باشه💙 اما یه سری که از بینی بقیه ایراد می گیرن( در حالی که خود طرف مشکلی نداره و حتی خودشو همونطوری دوست داره) و اصرار که حتماً عمل کن و فلان رو درک نمی کنم، همین چند وقت پیش تو یه تاپیک خوندم یکی تو جمع بهشون گفته بود اگه بینی تو عمل کنی خوب میشی در حالی که بنده خدا خیلی خوب بود😑

(به نی نی سایتی ها برنخوره ها، الان فرق می کنه خودشون نظر خواستن!)

تحقیق کردین یا کسی معرفی کرده کجا عمل می کنن

من خواهرم 8 سال پیش عمل کردن پیششون کارشون خوب بود منم خیلی تحقیف کردم دوباره بین دکتر عالی و نایب و کلاهی کاراشونو دیدم از عمل شده ها پرسیدم رضایت دکتر کلاهیی خیلی بهتر بود 

بیمارستان شهریار و ابان عمل میکنن 

متاسفانه یک ساله وقت ا عمل میدن اونقد سرشون شلوغه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یه لحظه فکر کردم ۲ تا دماغ داری🤣🤣🤣

چقد الفاظ زشت میبینم تو این تاپیک متاسفم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

گذاشت لایکم کنید

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بله گذاشتم خانومی 

عزیزم عمل کنی عاالی میشی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.