2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بد خوابه

225 بازدید | 16 پست

دوستان دخترم خیلی بد خوابه ... الان یک سال و پنج ماهس 

اما اصلا خواب درست نداره وقتی می خواهم بخوابونمش خیلی گریه می کنه 

چند روزه من و همسر دخترمو میذاریم تو یک چادر بعد تاب می دیم و بعد از نیم ساعت میخوابه 

اما همین که میذارم رو تخت باز بیدار میشه ... 

نمیتونم تمام شب تو چادر تابش بدم 

چیکار کنم 

میشه لطفا راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر خوب ببرش

دکتر بهم شربت داد

واسه بچم

وبعد کم کم دارو شو قطع کردم 

طبعی شد

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

خب رو چادر نزار یا گهواره یا پا بعد یه جور دیگه آرومش کن مثلا براش لالایی بزار، بزار خوب خوابش سنگین شه بعد دیگه ولش کن رو چادر میزارین خودتون زود خسته میشین خوابش سنگین نشده ولش میکنین بع این دوران میگذره دختر منم همین جور بود سخت میخوابید تا صبح۱۰ بار بیدار میشد 

تو روز زیاد خستش کن

دوش آب گرمم قبله خواب خوبه

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
خب رو چادر نزار یا گهواره یا پا بعد یه جور دیگه آرومش کن مثلا براش لالایی بزار، بزار خوب خوابش سنگین ...

ممنون که بهم قوت قلب دادی ... ان شالله زود این روزا بگذره ... از بس کم خوابی دارم اعصابم ضعیف شده به همه میپرم 😒😔