من پسرم هشت سالشه وقتی اذیت کنه با پاک کردن بازی هاش تهدیدش میکنم یا گوشی بش نمیدم یا دستگاه نمیزارم بازی کنه وقتی دیگه خیلی خیبی اذیت کنه دیگه از کنترل خارج میشم و کتک میزنم مثلا نشکونش میگیرم یا میزنم تو رونش
۱۲ ساله پسر بچه نیست که هست ؟ تا ۹ سال پسر بچه پسر من ۶ سالشه تنبیهش یا خونه عزیزش نره یا خوراکی هاشو ازش می گیرم
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
ولی سرسختانه مثلا اگر قرار بود یکساعت بشینه پای فیلم و شد یکساعت نیم بهش اخطار میدیم گوش نکرد
از چیر دیگه که ایلی دوسش داره مثل بازی گوشی اینو حذف میکنبم این تو روانشناسی یعنی حذف تقویت مثبت
کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️
تنبیه باید مناسب کار اشتباهی که کرده باشه اول تو بگو چه کرده
خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
اگر مشکل همون جمع کردن ضایعات و فروشه باید بدونی پسرا یه استعداد داره استعدادش شبیه الماسه خب ؟ باید ببری جای درست تا بشه بهترین پسرت دوست داره کار آفرین باشه اینا کم چیزی نیستا