2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

107 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها لطفا نگید که تازه اومدی....من خیلی وقته توی نی نی سایت هستم ولی نمیخواستم ثبت نام کنم

من نیومدم نصحیت کنید لطفا بگید چیکار کنم فقط

خب بریم سراغ اصل مطلب

من  نزدیک سه سالی بود یکیو دوس داشتم و تا اینکه شهریور بهم پیام داد نمیدونم شمارمو از کجا گیر آورد و شروع کرد گفت رل بزنیم و...با اینکه من خیلی دوسش داشتم قبول نکردم  و بعد چت منو اون آقا عادی بود تا اینکه یه روز بلاکم کرد بی دلیل و من به دوستشون پیام دادم ک چرا بلاک کرده....و گفت چون با دوستای اون آقا خوب رفتار نمیکنی....خلاصه من تا بهمن ماه افسرده گی گرفته بودم و  حالم خوب نبود تا اینکه دیگه شروع کردم به درس خوندنم خودمو با درس مشغول کردم(۱۷ سالمه) رشتمم تجربی

تا اینکه من الان یک ماهیی میشه همش خواب اون آقا رو میبینم با اینکه بهش فکر نمیکنم ولی وقتی میاد ب خوابم کل روزم بهم میریزه و اعصابم خورد میشه دوستام میگن بهت فکر میکنه بهش پیام بده ولی اون به من شهریور ماه فحش داد و از همه جا بلاکم هنوز به نظرتون چیکار کنم؟

برو به درست برس یه کاره ای بشی صد تا خواستگار خوب برات بیاد 

خودت رو درگیر این چیزها نکن هم گناهه هم غرورت رو شکستی 

دخترها چرا اینجوری شدن 😏 همش دنبال پسرها 😒همینه که پسرها دور برداشتن دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو به درست برس یه کاره ای بشی صد تا خواستگار خوب برات بیاد  خودت رو درگیر این چیزها نکن هم گن ...

من توی این ۱۷ سال سنم با پسری چت نمیکردم حتی فقط حس خوبی به اون آقا داشتم😐

اینکه خوابش رو می بینی چون دائم بهش فکر میکنی و اینکه هنوز تو ضمیر نا خودآگاهت هست و خوابش رو می بینی 

الان تو سن حساس هستی که شدید احساساتی هستی اگه واقعا به فکرت باشه خودش کاری می کنه شما که از خودت دورش نکردی اون اینکارو کرده پس به کسی التماس نکن و برای خودت ارزش قائل شو و فقط به فکر درس و تحصیلت باش نه کسی که برات ارزش و احترامی قائل نیست 

خیلی بهش رو دادی فکر کرده خبریه دخترا به خاطر همین زود وابسته شدن و احساسی بودن خیلی ضربه میخورن 

نذار هرکسی به قلبت راه پیداکنه که اینطوری اذیت بشی فقط آدمی که لیاقتت رو داره

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
فدات شم واقعا جوابی ک بهم دادی رو تا الان دارم بهش فکر میکنم ک واقعا باید به فکر خودم باشم و درسام

خدانکنه عزیزم

دقیقا همینه سنی نداری که افسرده بشی و زندگیت رو با فکر کسی که معلوم نیست چطور آدمی هست خراب کنی و عمرت را تلف کنی.مگه ما چندبار زندگی می کنیم 

شما الان تو سنی هستی که باید آینده ات رو درست و روشن بسازی زمان زود میگذره بیخودی نباید از دستش بدیم

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺