2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم شبا بدنفس میکشه همش بیدارمیشم زیر سرشو درست میکنم و قطره بینی هم میریزم واسش...... چندتا دکتر نشون دادم قطره سدیم کلراید تجویز کردن..... غصه میخورم برای بچم 

بچم شبا بدنفس میکشه همش بیدارمیشم زیر سرشو درست میکنم و قطره بینی هم میریزم واسش...... چندتا دکتر نش ...

سدیم بدرد نمیخور اصلااا فقط روغن بنفشه یه قطره این بینی یه قطره اون بینی 

تو ک همه راهی رفتی اینو برو بخدا من بچم از ۲۰روزگی ریختم راحت شد بچم خودش گرفتگیاش باز میشد و بینیش خیس میخورد در میاوردم با دستمال 

اینم دوروز بریز خوب نشد برو دکتر 

اینقدر شدیده گرفتگی بینی اش؟ چند وقتشه

بله متاسفانه..... 4سالشه..... شبا بدمیخوابه.... خروپف داره لاغرشده اشتها نداره..... تودماغی حرف میزنه هرجا بردم گفتن سرماخورده آخر خودم نو انداختم توبینیش دیدم یه چیزی راه نفسشو بسته...... عکس انداختم جسم خارجی نبودش 

سدیم بدرد نمیخور اصلااا فقط روغن بنفشه یه قطره این بینی یه قطره اون بینی  تو ک همه راهی رفتی ا ...

شوهرم نمیزاره..... یه چیزی مثل غده است تودماغش توعکسشم هست..... فردا دارم میبرم گوش وحلق وبینی ماهر..... 

اجی بب شیدا فضولی نباشه ۴تا بچه هات چند سالشونه و خودت  سخت نیست واقعا ۴تا بچه و شوهر پاری؟ ب ...

نه سختم نیست فقط حالشون خوب باشه نوکریشونو کنم امیرعباسم شبا بدمیخوابه به سختی نفس میکشه.... اشکم میاد براش..... 

نه سختم نیست فقط حالشون خوب باشه نوکریشونو کنم امیرعباسم شبا بدمیخوابه به سختی نفس میکشه.... اشکم می ...

دمت گرم عجب روحیه ای چند سالته

اخ عجب اسم قشنگی واسه بچت گذاشنی انشاالله حضرت عباس خودشون محافظ بچتن و زود خوب میشه 

فقط روغن بنفشه رو بریز یواشکی بریز میفهمی چقدرر خوب میشه 

دمت گرم عجب روحیه ای چند سالته اخ عجب اسم قشنگی واسه بچت گذاشنی انشاالله حضرت عباس خودشون محافظ بچت ...

رفتم امروز لوزه سوم داشت باعفونت شدید سینوس....... بچه مظلومیه......