2777
2789

بگید همه ☺😁

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رزمی خوشم نمیاد

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

من رشته ورزشی دانشگاهیم وادوریو بود ی سبک از کاراته

و مدرک مربیگری بدنسازی پیلاتس، تی ار ایکس دارم

ب نظر من ورزشای رزمی جذاب ترن

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بین این دو تا بدنسازی

ولی خودم هر دو رو میرم

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

میدونید توانایی بدنی جفتشو دارم فقط موندم کدوم ؟؟

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
بین این دو تا بدنسازی ولی خودم هر دو رو میرم

چجوری یعنی هم بدن هم رزمی من میتونم یکی رو برم تو که تجربه داری بگو اول کدوم بهتره ؟؟؟

آخه رزمی هم خیلی دوس دارم ☺

من رزمی کار میکنم خیلیم راضی ام

چه شاخه ای ؟؟؟

چجوری یعنی هم بدن هم رزمی من میتونم یکی رو برم تو که تجربه داری بگو اول کدوم بهتره ؟؟؟ آخه رزمی هم ...

ببین بستگی ب خودت داره

اگ اندامت خوبه رزمی برو

اگ تپلی بدنسازی برو رو فرم بیای

اگ هم میخوای رزمی بری تکواندو بهترین‌ گزینه س

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔