2777
2789

این دعا معجزه میکنه

دعای سریع التاثیر مولا علی علیه السلام👌👌👌

هر کس خوند ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلواتی عنایت کنه⚘⚘⚘

اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاِسْمِکَ الْعَظیمِ الْأَعْظَمِ الْأجَلِّ الْأَکْرَمِ الْمَخْزُونِ الْمَکْنُونِ النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهانِ الْمُبینِ الَّذی هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ وَ

نُورٌ فی نُورٍ وَ نُورٌ عَلی کُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ کُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضیی‌ءُ بِهِ کُلُّ ظُلْمَهٍ وَ یُکْسَرُ بِهِ کُلُّ شِدَّهٍ وَ کُلُّ شَیْطانٍ مَریدٍ وَ کُلُّ جَبّارٍ

عَنیدٍ لاتَقَرُّبِهِ اَرْضٌ وَ لایَقُومُ بِهِ سَماءٌ وَیَاْمَنُ بِهِ کُلُّ خائِفٍ وَیَبْطُلُ بِهِ سِحْرُ کُلِّ ساحِرٍ وَبَغْیُ کُلِّ باغ وَحَسَدُ کُلُّ حاسِدٍ وَیَتَصَدَّعُ

لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّوَ الْبَحْرُ وَیَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْکُ وَ حَتّی حینَ یَتَکَلَّمُ بِهِ الْمَلَکُ فَلایَکُونُ لِلْمَوْجِ عَلَیْهِ سَبیلٌ وَ هُوَ اسْمُکَ الْأَعْظَمُ

الْأَعْظَمُ الْأَجَلُّ الْأَجَلُّ النُّورُ الْأَکْبَرُ الَّذی سَمَّیْتَ بِهِ نَفْسَکَ وَاسْتَوَیْتَ بِهِ عَلی عَرْشِکَ وَاَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِمُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَ

اَسْئَلُکَ بِکَ وبِهِمْ اَنْ تُصَلَّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بی کَذا وَکَذا (به جای کذا و کذا حاجت خود را بطلبید)

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر برای منم دعا کن توروخدا  با دل شکسته خوندم این دعا رو . برای مادرتون حمد و توحید خوندم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

استارتر برای منم دعا کن توروخدا  با دل شکسته خوندم این دعا رو . برای مادرتون حمد و توحید خوندم& ...

عزیز دلم ممنونم

۱۴ تا صلوات برا حاجت رواییت  فرستادم

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
عزیز دلم ممنونم ۱۴ تا صلوات برا حاجت رواییت  فرستادم

لطف کردی گلم  سلامت و عاقبت بخیر و سفیدبخت باشی 🌸

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

سلام وقتتون بخیر۷۰هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان۲۳هزارتاشو خوندم

میشه ارتون خواهش کنم به نیت همسرم احمد هرتعداد که درتوانتونه سوره حمد بخونید

اخه میگن دعای دسته جمعی خیلی حاجت میده

ممنون میشم حتی شده یه دونه بفرستید شاید خدا صدای شمارو شنید این گره کور از زندگی ما بازبشه اگه ممکنه تعداد رو بفرمایید که یادداشت کنم🪄

الهی صد برابر خیر  و برکت سوره حمد برگرده توو زندگیتون🌱🥲🤍🕊🤲