2777
2789
عنوان

جای من بودین چ میکردین؟خ.و.د.ک.ش.ی

413 بازدید | 36 پست

خانواده شوهرم از من بدشون میاد (دوس داشتن شوهرم دختر خالشو بگیره)ب من فحش دادن..تهمت زدن..پشت سرم بدمو گفتن..کلا از من متنفرن و دوس ندارن برم خونشون..مگر زمانی مراسم دارن ک بخاطر حرف مردم دعوت میکنن ولی بقیه ایام میگن نیا و کلی حرف بد بارم میکنن...حالم خیلی بده از خودم و شوهرم و اونا متنفرم..خسته ام...این همه تهمت و تنفر و حس بی ارزشی رو چکار کنم😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عروسو نمیخوان حتما پسرشونم براشون مهم نیست . پس وهرتو فقط مال خودت کن تا اونم کمتر اونطرفا بره البته نه با لج بازی و بد گویی که شوهرت از خودت برنجه

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

خوب همون مراسمافقط برودیگه چراناراحتی بابابیخیال بزارهرچقدمیخان فحاشی کنن شخصیت خودشونونشون میده بشین راحت زندگیتوبکن

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

خانواده شوهر اونقد تو زندگی ادم مهم نیستن ک بخاطرشون ناراحت شی و بخودت توهین کنی نه خیلی صمیمی باید بود ن خیلی سرد ولی وقتی خودشون نمیخانت راحت زندگیتو بکن مهم شوهرته ک میخادتت اصلا دغدغه ات اونا نباشن مخصوصا وقتی ک اونا دوس ندارن باهات رابطه داشته باشن

خسته از خنده های فیک.