یه مدت باهاش حرف نزن تاحالش جابیادخونه پدرشوهرتم بروولی ندیدبگیرش تاادب شه وقتی کسی ازحرفی اذیت میشه ...
بخدا این یک ماه بیشتر از دست این خانم نرفتم حوصله ندارم هر روز هم زنگ میزنن میگن بیا بچه هارو بیار اما نرفتم ومیگم نمیام دیگه دونستن مردم یه پا داره زنگ نمیزنن اما پدرشوهرم زنگ زد گفت دروغه بی خیال تو وبچه هات شم بیایین اینجا شام درست کردن بازم نرفتم حالا فردا نوبت دکتر داره نمیدونم چطور بپیچونمش
خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
من داداشم بدون من کاری انجام نمیده البته فعلا زن نداره اما من به خوش قلبی و مهربانی و دلسوزی تو فامیل زبان زد هستم حالا اون روز میاد میگه تو بخت منو بهم زدی وگرنه الان ازدواج کرده بودم تو بد منو میگی منم گفتم من از خدامه تو ازدواج کنی راحت شیم از دستت
خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
بخدا این یک ماه بیشتر از دست این خانم نرفتم حوصله ندارم هر روز هم زنگ میزنن میگن بیا بچه هارو بیار ا ...
نه گلم زشته برو ماشاالله عاقلی بچه که نیستی حساس نشوازسردلسوزی یاهرچی میگه فحش که نداده خانواده این به دل نگیربروبهرحال اوناهم پدرمادرن دلشون به شماهاخوشه وسرگرمن
ما روابط دوستانه داریم وبیشتراز من حساب میبرن خودم ۴تاشونو شوهردادم
من واون هم خیلی باهم صمیمی بودیم بخدا هرکاری میکرد هرلباسی میدوخت زنگ میزدبه من میگفت بیا تو بهم اعتمادبه نفس میدی اما دیگه دخالتاش زیاد شد منم زدم تو جاده خاکی هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم