2777
2789
عنوان

آهنگ رقص عروس و داماد

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 26 پست
وای من استرس گرفتم جای تو

تا چند روز پیش استرس تک تک کارای عروسیمو و خونمو و جهیزیه و وسایل و ... رو داشتم 

جای من بودی حق میدادی 

دیگه فرصت اینو پیدا نکردم و نرسیدم برای رقص تمرین کنم 

میگم حداقل آهنگ انتخاب کنم 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به سبک پاپ علاقه ای ندارم ولی آهنگای راغب خیلی خوبن😃آهنگ پیچک راغب و اگر خواننده خانوم سلیقتون ه ...

ممنون گفتین دانلود میکنم 

بازم اگه آهنگ خیلی قشنگ و مناسبی هست پیشنهاد بدید از بینش چندتا انتخاب کنم 

تا چند روز پیش استرس تک تک کارای عروسیمو و خونمو و جهیزیه و وسایل و ... رو داشتم  جای من بودی ...

انشالله مراسمت عالی برگزار شه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
🙈🙈🙈

انشالله خوشبخت بشی عروس خانوم من عروسی نگرفتم اما مراسم عقدیم از عروسی شلوغ تر بود ۱۵۰۰ نفر مهمون واقعا خیلی خوش گذشت الان هر عروسی میرم دلم میخواد عروسی خودم دوباره تکرار شه دعا کن ماهم زودتر مراسم بگیریم  

اصلا خودتو اذیت نکن وقت رقصیدن لبخند داشته باش زیاد با اهنگ‌همخونی نکن از همه قشنگتر اینه خودت باشی این رقصای تک نفره پانتومیمی اصلا خوب نیست همین مثل شما یک هویی و از دل برامده رقصیدن زیباتره

چقدر حرف زدم

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

اینا پیشنهادای مامانمع🙃

یار شیرین_لیلا فروهر

خنده هاتو قربون_آرون افشار

پیچک_راغب

تویی انتخابم_بهنام بانی

ای عشق_حامد همایون

گل عشق_رضا بهرام

بیچاره فرهاد_راغب

گیسو پریشان_آرون افشار

زلزله_آرون افشار

army💜
انشالله خوشبخت بشی عروس خانوم من عروسی نگرفتم اما مراسم عقدیم از عروسی شلوغ تر بود ۱۵۰۰ نفر مهمون وا ...

ممنون عزیزم انشاءالله 

من مراسم عقد درست و حسابی نداشتم و عروسی هم تعداد زیاد رزرو نکردیم  شلوغ نکردم 

انشاءالله شما هم به زودی مراسم خوبی بگیرید و خوشبخت بشید 

من که واقعا از دل برآمده میشه یذره هم تمرین نداشتم و اصلا آماده نیستم 

سعیمو میکنم خوب بشه دیگه امیدوارم رقص خوبی هم داشته باشم 😊

اینا پیشنهادای مامانمع🙃 یار شیرین_لیلا فروهر خنده هاتو قربون_آرون افشار پیچک_راغب تویی انتخابم_ ...

مممنون گلم دانلود کردم همشو 

لطف کردی 🌹