2777
2789

عزیزان کسایی که مشکل باروری دارند..

ان شالله به حق این شبای پر از برکت و شادی مامان شین به زودی...

دوس دارین چطوری همسرتون را سوپرایز کنید...

من دوست دارم برم ازمایش مثبت که شد یک جعبع بخرم توس کفش کوچولو بدارم با ازمایش ویک نامه...

بعدش با یک گل..که بدم به شوهرم ازش فیلممم بگیریم...

ببینم عکس العملش چیه....

وای خدایا به زودی این صحنه را برام رقم بزن...

حالا شما بگین..

بهم روحیه بدیم ان شالله ماهم مامان شیم...

خدا بزرگه...😍😍

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

خدا تو بهترین زمان ممکن ک خودش بهتر از هرکسی میدونه بهتون نی نی سالم و صالح عطاکنه😍😍❤چیزیو ب زور از خدا نخاه همین

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من از اولشم میدونست 

اونقدر جوش کردم سره بتایه پایینم 

اون دلداریم میداد که باردارم 😂😂

ولی لذتش اونجا بود که روزه تولدش تستم مثبت شد دیگه کادو ندادم 😂

انشاالله همه منتظرا بزودی هدیدشونو از خدا بگیرن 

وااای ایشاالله عزیزم منم خیلی منتظر نی نی ام 

خوب بگین تو ذهنتون چیه برای سوپرایز بارداری؟

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
این مدل سوپرایزا دیگ خیلی خز شده ی چی جدیدی بگین

بگین عزیزم من حتی خزم شده باشه دوست دارم 

ان شاءالله خدا به زودی یک نی نی سالم و ناز بهت بده.اگر یکی مث شوهر من باشه ک هیچجوره نمیشه سوپرایزش کرد،از وقتی اقدام کردیم یسره بی بی چک میگرفت😑

تا مثبت شد خودشم باید حتما انجام میداد و نمونه رو میریخت رو بی بی چک🤢😂

وقتیم مثبت شد گفت برو آزمایش ،خودشم اومد و جوابم تلفنی گرفت و کلی هم ذوق کرد🤣🤣😍

منو بگو ک برنامه ها داشتم برای چنین روزی😀

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
من اینکارو کردم حالا بعد دو هفته سونوگرافی بهم گفت پوچه😞

جانم عزیزم...

درکت میکنم عزیزم یعنی چی پوچه مگه ازمایشت مثبت نشد..

این مدل سوپرایزا دیگ خیلی خز شده ی چی جدیدی بگین

اره بابا همه همینجوری سوپرایز میکنن🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من نمیدونم چون خودمم قطعا کلا شک میشم مطمعنم تا ی مدت زیادی توشکم 

من حالم بد بود خیلی هم بی تجربه و خام بودم

فک میکردم مسموم شدم

مادربزرگم گفت تو بارداری برو ازمایش بده

من هی میگفتم چرته

مامانم بزور منو برد ازمایشگاه

شوهرمم موفع جواب ازمایش رسید

ینی جوری ۳تامون شوک شدیم که🥰🥰🥰🥰

هی به متصدی ازمایشگاه میگفتم دروغ نگو

میگفت وا خانوم دروعم چیه حامله ای🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من حالم بد بود خیلی هم بی تجربه و خام بودم فک میکردم مسموم شدم مادربزرگم گفت تو بارداری برو ازمایش ...

وای قطعاخ حس عجیبی خواهد داشت ادم مدام میره توفکر هم قشنگه هم عجیبه هم ترسناک کلاخاصه 😂😂

یعنی از عقب افتادن پریودت شک نکردی؟

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚