2777
2789

این چیه...قرصه چیه

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

بله داروی آنتی آندروژن هست وخیلی خوبه برای کنترل و منظم کردن پریودها وسرحال شدن تخمدانها مخصوصا ماههای قبل از اقدام به بارداری.

البته زمانی بهترین نتیجه رو داره که با داروی دیگه همراه باشه.

فریبا رحیمی    کارشناس مامایی و  مشاوره ودرمان بیماریهای زنان و اختلالات جنسی،تعیین جنسیت،مراقبت های بارداری و ....       فعال در اپلیکیشن مشورپ پاسخ دهی در لحظه وآنلاین ۲۴ساعته

fariba.rahimi.midwife@

ویزیت در پیج اینیستا

و اپلیکیشن مشورپ

سلام خانم نادری من لکه بینیم قطع نمیشه

قبلا هر ۲۰ روز ۵ یا ۶ روز لکه بینی داشتم رفتم دکتر این قرص و تجویز کرد الان یک ماهه کلا لکه بینی دارم قطع نشده

مفنامیک هم خوردم نشد 

دکتر گفت نمونه برداری باید بشه از رحم ولی میترسم 😔😔😔در حال اقدام هم هستم سونوی واژینال هم انجام دادم مشکلی نبود 

چکار کنم به نظرتون که لکه بینی قطع شه

لطفا راهنمایی کنید