2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حریم هارو حفظ کن شوهرت دوستت داره اما کاری نکن که خانوادش تورو مقصر بدونن بچت حس میکنم ۴ تا ۷ سالشه ...

بخدا بحز اجترام از من ندیدن چیزی بخدا کارشون ندارم ...

اره درستع 

همسرم خیلی ذهنش اشفته هشتش از وقتی اومدیم از مسفارت خونه پدرش چیکار کنم برا خیلی بهم ریخته

یه سوال دیگه همسرم همزاد داره میگ تازگیا خیلی چیزا رو حس میکنم واقعا درسته؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چون اعتماد به نفس نداری

عزیزم من ی سوال کنم هر چی حس کردی بهم بگو خب؟من طلاق میگیرم یا اشتی میکنم؟

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭
چون اعتماد به نفس نداری

اره درسته 😞

چیکار کنم مثلا چجوری اعتماد بنفس داشته باشم؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره درسته 😞 چیکار کنم مثلا چجوری اعتماد بنفس داشته باشم؟؟

باید به خودت برسی 

برو جلو آینه بگو من خوشگل ترینم 

عاشق خودت باش 

یه صلوات برای امام زمان می‌فرستی ؟          درخواست دوستی ممنوع 
بگوووووووووووووووییییییییییییدددددد

علی 

مهندسی خونده 

ولی تو رشته خودش کار نمی کنه

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی  ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمی گردم 💫 حس ششمی 🌹🌹(لطفا توضیح ندید مشکلتون را 🙃 وگرنه حسم برعکس میشه )
خوشگلی لباسای شیک میپوشی یکم ساده رژ های جیغ رو خیلی دوست داری

تو رو خدا بگو تا عید کار پیدا می کنم؟  کی کار پیدا می کنم؟ 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
حق خودت رو با احترام بگیر

ممنونم ازت عزیزم 

بزرگترین مشکلم همینه