2777
2789
عنوان

شما میدونید مشکل گوگل چیه؟

102 بازدید | 10 پست

مثلا میام نی نی سایت یکم در حد یکی دو دقیقه کار میکنم ارور میده، میدونید مشکل از چیه؟الان چند روزه اینجوری شده

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز بعضی جاها مثل کرج و تهران قعطی هستش

می گن زیرساخت اتیش گرفته

بی معرفتی ادما به هم فرصت تنهایی میده و تنهایی جرات پروازت.میشه از تنهایی یه پرنده شدو پرواز کرد                                                                 goftino.com/c/3qlZjF
همه همینن

من فکر کردم فقط واسه من اینجوریه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
امروز بعضی جاها مثل کرج و تهران قعطی هستش می گن زیرساخت اتیش گرفته

ای بابا واسه من چند روزه اینجوری میشه

ای بابا واسه من چند روزه اینجوری میشه

بی معرفتی ادما به هم فرصت تنهایی میده و تنهایی جرات پروازت.میشه از تنهایی یه پرنده شدو پرواز کرد                                                                 goftino.com/c/3qlZjF
,دیروز غروب وحشتناک بود اعصاب من خرد شده بود 

آره منم اعصابم خورد شده بود گفتم اگه مشکل از گوشیم بدم درستش کنن.