2777
2789

گردنتون موقع خواب فرم بد نمیگیره؟

با روغن زیتون یا روغن سیاهدانه یا کنجد روی گردنتون رو روغن مالی کنید.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

برو پیش جراح مغز و اعصاب تا معاینه بشی، احتمالا داری دیسک گردن میگیری.

اگه زود بری با چنتا ورزش برطرف میشه.

دیر بری درداش میزنه به پشت سر و دستات.

بقط جراح مغز و اعصاب برو، نه دکتر دیگه ای

من و خدا💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردنتون موقع خواب فرم بد نمیگیره؟ با روغن زیتون یا روغن سیاهدانه یا کنجد روی گردنتون رو روغن مالی ک ...

یبار خرداد ماه دراز کشیده بودم یهویی بلند شدم انگار یه چیزی کشیده و کنده شد از گردنم بعد از اونم چنبار اینطوری بد شد امروزم بیدار شدم اصن درد نداشتم یه ۵ دقیقه یه وری خوابیدم بازم دردم گرفت 😭 

یبار خرداد ماه دراز کشیده بودم یهویی بلند شدم انگار یه چیزی کشیده و کنده شد از گردنم بعد از اونم چنب ...

اینطور که شما گفتی ممکنه گردن شما آسیب دیده باشه برید یه عکس از گردن تون بگیرین.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
چیکارا کردین ؟ اولش برا شما هم دردش شدید    بود؟

من طرف راست گردنم میگرفت

الان همیشه وقتی به پهلو چپ میخوابم زیر دست راستم یه پتو یا بالشی میذارم تا اونطرف گردنم کشیده نشه و یکیم اینکه وقتی زیاد بخوابم یکم میگیره سعی میکنم زودتر بیدار بشم 

اولشم خیلی خیلی شدید بود اصن نمیتونستم تکون بورم هربار که میخواستم که پاشم یا دوباره دراز بکشم از شدت درد گریم میگرفت  چون هم درد عضله ای نبود مال من هیچ دارویی اثر نمیکرد خیلی بد بود خدانکنه واس کسی اتفاق بیوفته