2777
2789
عنوان

کسانی که تجربه عمل بینی دارن

4849 بازدید | 25 پست

سلام به همه  من فردا عمل بینی دارم و نمیدونم چیا لازمه با خودم بیمارستان ببرم و چه نکاتی رو بهتره به دکترم بگم و چه مراقبت هایی لازمه....اگه نکته ای بنظرتون میرسه لطفا بگین،ممنون بابت مهربونیاتون😘

لباس جلو دکمه دار بپوش. و کاپشن هم بردار ممکته خون رفته باشه وگرسنگی لرز بگیری تو مسیر برگشت. همین. بپرس کلینیک یخ ندارن با خودت ببر. بسته بندی صحیح ش رو هم سرچ کن تو نت. و مدارکت دیگه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیرپوش و سوتین و... هم نمیخواد بپوشی ی کفش راحت بپوش ک همراهت بتونه راحت برات بپوشونه. سعی نکن خودت تا یکی دو روز کارهای شخصیتو تنها انجام بدی حتما برا دسشویی هم همراه داشته باش

عینک یخی برا بعد عمل حتما می خوای بخر بزار فریز تا فردا با خودت ببری دستمال کاغذی بزرگ بردار   همین 

بعد عمل پیش افتاب نرو چون غضروفت  دست خوده  ممکنه با افتاب اب بشه. تو حمام زیاد نمون  بخار اب برات خوب نیست استخر نرو تا دو ماه.  تو حمام با زور چسب رو نکن بزار خوب خیس بشه اخر  حمامت بکن  چسب رو بعد  رو به بالا  به سمت پیشونی بینی رو. خوب با لیف نرم بشور تا چربی و چسب  قبلی پاک بشه 

بخند شاید فردایی نباشد
لباس جلو دکمه دار بپوش. و کاپشن هم بردار ممکته خون رفته باشه وگرسنگی لرز بگیری تو مسیر برگشت. همین. ...

ابمیوه و اینا لازمه بردارم؟ شب اول باید کسی بالاسرم بیداربمونه که بخ بذاره؟ تا چند روز یخ بذارم و چند ساعت یکبار؟ 

سلام عزیزم منم عمل کردم خیلی سخت نیست فقط دوران‌نقاهت یا کم سخته اونم بخاطر کیب بودن بینی ایه وگرنه خیلی هم لذت‌بخشه غذاهای جویدنی نخور و مایعات زیاد بخور بلد عمل هم کمپرس یخ بذار رو صورتت 

عبنک یخی بیمارستان نمیده یعنی؟ اخه با خودم ببرم که یخش اب میشه

سریع بزار تو فریز     یخچال اتاقت نه نمیدن عزیرم باید خودت بگیری ارزون    دونه ی 17 تومن هست بزار. فریز  خونت صبح هم بزار فریز اتاقت 

بخند شاید فردایی نباشد
ابمیوه و اینا لازمه بردارم؟ شب اول باید کسی بالاسرم بیداربمونه که بخ بذاره؟ تا چند روز یخ بذارم و چن ...

هر چی یح بیشتر بزتری  بهتره کبودی و ورم کمتره هر رب ساعت یخ. 5 دقیقه استراحت که سر درد هم نگیری 

بخند شاید فردایی نباشد
ابمیوه و اینا لازمه بردارم؟ شب اول باید کسی بالاسرم بیداربمونه که بخ بذاره؟ تا چند روز یخ بذارم و چن ...

ن خودشون میدن. من ک بستری نبودم دوساعت بعد ب هوش اکمدن ترخیص شدم. ولی تا دو سه شب یکی بالا سرت بیدار باشه ک رو پهلو نخوابی یا دستت نیافته رو بینیت. من 24 ساعت یخ گذاشتم. برا کبودی و ورم. اگ با نیلون فریزر گذاشتی یخ رو ی ورق دستما کاغذی هم بذار ک یخ برات قابل تحمل بشه