2777
2789
عنوان

دوستان بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 22 پست
بله خب شاید من تجربه خودم رو گفتم‌اصلا فکر نمی کردم که امکان داشته باشه من از یه پسری خوشم بیاد ولی ...

می‌فهمم

من خودم آدم محتاط و محافظه‌کاری هستم و از دید خودم گفتم ❤

هرقدر هم عاشق باشم، بدون هدف حاضر نیستم ارتباطی رو شروع کنم... شایدم ایراد از من باشه، نمیدونم... اما دوست ندارم ارتباطم پنهان باشه و وقتی هدف و مقصود مشخص باشه خب میشه از ابتدا ماجرا رو با خانواده در میون گذاشت و استرس کار قایمکی رو نداشت...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
می‌فهمم من خودم آدم محتاط و محافظه‌کاری هستم و از دید خودم گفتم ❤ هرقدر هم عاشق باشم، بدون هدف حاض ...

بله خب همینطور هست

ولی میشه یکم درباره هدف تون واضح تر بگید

کاربر دختر خانم هستم. تاپیک هام رو بخونید و نظر بدید . آقایان لطفا درخواست دوستی ندید.....آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری همه حتی دشمنان عزیزم .... هر چقدر خدا رو باور کنید همونقدر هم خدا باهاتونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=228887527]خواهش می کنم  خوشحال شدم که تونستم کمکتون کنم همچنین منم امیدوارم که شما هم به آرزو های قشنگی ...[/QUOTE

بی نهایت سپاسگذارم

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
بله خب همینطور هست ولی میشه یکم درباره هدف تون واضح تر بگید

ای جانم واقعا 15 سالته؟

به طرز حرف زدنت نمی‌خوره اصلا ❤

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

میگممم

فضولیه اگه بپرسیم کجا باهاشون آشنا شدید؟ 😃

بعد مگه اولین باره پیشنهاد آشنایی به کسی میدید که براتون سخته و واهمه دارید؟

امیدوارم از جسارتم برای پرسیدن سؤالات ناراحت نشید 🌷

اگه دوست نداشتید جواب ندید 🌻 فقط یهو خواستم بپرسم 😅

میگممم فضولیه اگه بپرسیم کجا باهاشون آشنا شدید؟ 😃 بعد مگه اولین باره پیشنهاد آشنایی به کسی میدید ...

توی اینترنت اشنا شدیم

بله اولین بار هست که حس میکنم بی نهایت دلم با یکی جور شده

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
توی اینترنت اشنا شدیم بله اولین بار هست که حس میکنم بی نهایت دلم با یکی جور شده

چقدر عالی!

ان‌شاءالله که خیره