2777
2789
عنوان

دوستان بیاین

137 بازدید | 22 پست

حس میکنم بعد از این همه سال عمری که ازم گذشته اونی که باید رو پیدا کردم.یه خانم خوب و مهربون و بی اندازه با شخصیت و البته هنرمند

حس میکنم دل نزدیکی به هم داریم و نقاط مشترک زیادی بینمون هست.

خیلی مشتاقم که باهاش ارتباطم رو بیشتر کنم تا شناخت کافی نسبت به هم داشته باشیم

و بتونیم روی اینده مون حساب کنیم و هر دو از تنهایی و تجرد خارج بشیم

اما راستش جسارتش رو ندارم.واضحتر بگم بسیار توی این امر خجالتی و ماخوذ به حیا بار اومدم

از طرفی ترس و فوبیای جواب منفی دارم

به نظرتون چکار کنم؟

خواهرانه بیاین و برادرتون رو کمک کنین

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️

سعی کنید خیلی آروم و آروم و قدم به قدم بهش نزدیک بشید

کاربر دختر خانم هستم. تاپیک هام رو بخونید و نظر بدید . آقایان لطفا درخواست دوستی ندید.....آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری همه حتی دشمنان عزیزم .... هر چقدر خدا رو باور کنید همونقدر هم خدا باهاتونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنید خیلی آروم و آروم و قدم به قدم بهش نزدیک بشید

از علاقه ها و روحیات شون با خبر بشید 

و کم کم دلشون رو بدست بیارید

و اعتمادشونو جلب کنید 

کاربر دختر خانم هستم. تاپیک هام رو بخونید و نظر بدید . آقایان لطفا درخواست دوستی ندید.....آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری همه حتی دشمنان عزیزم .... هر چقدر خدا رو باور کنید همونقدر هم خدا باهاتونه
میترسم اروم ادوم باعث بشه که فرصت رو از دست بدم

خب در این فرصت هم توجه شونو به خودتون جلب کنید

به نطرتون ازش چه زمانی بپرسم اهل ازدواج هست یا خیر؟

اوایل اصلا این مورد رو نگید چون احساس بدی پیدا میکنه در موردش غیر مستقیم بپرسید و آروم آروم پیش برید بعد ها کم کم بگید که بهش علاقمند هستید و تصمیم تون رو بگید 

اوایل اصلا این مورد رو نگید چون احساس بدی پیدا میکنه در موردش غیر مستقیم بپرسید و آروم آروم پیش برید ...

خیلی ممنونم ازت

کمک بزرگی کردی بهم

امیدوارم به ارزوهای پاک خودت و خانوادت برسی

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️
خیلی ممنونم ازت کمک بزرگی کردی بهم امیدوارم به ارزوهای پاک خودت و خانوادت برسی

خواهش می کنم 

خوشحال شدم که تونستم کمکتون کنم

همچنین منم امیدوارم که شما هم به آرزو های قشنگی که دارید برسید

خیلی خوبه که! 😍

اصلا به نظرم عالیه مرد مأخوذبه‌حیا باشه

وقتی قصد ازدواج دارید چرا می‌ترسید از مطرح کردن پیشنهاد آشنایی؟

البته درک می‌کنم، شاید شما هم مثل من محافظه‌کار هستید...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
اوایل اصلا این مورد رو نگید چون احساس بدی پیدا میکنه در موردش غیر مستقیم بپرسید و آروم آروم پیش برید ...

البته بستگی به شخص داره

باید ببینه روحیه و بینش اون دختر خانم چطوریه

مثلا شاید اگه قصدش رو از آشنایی مطرح نکنه اون دختر حس خوبی نگیره و نتونه اعتماد کنه

میگم خیلی بستگی به شخص داره این مورد

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
البته بستگی به شخص داره باید ببینه روحیه و بینش اون دختر خانم چطوریه مثلا شاید اگه قصدش رو از آشنا ...

بله خب شاید من تجربه خودم رو گفتم‌اصلا فکر نمی کردم که امکان داشته باشه من از یه پسری خوشم بیاد ولی با کار هایی که اون کرد واقعا ازش نمی تونم دل بکنم 

شما هم حرف درستی میزنید