2777
2789
عنوان

لطفن بیاید کمک

563 بازدید | 10 پست

سلام امیدوارم همه حال دلتون خوب باشه

من امروز رفتم تست بتا دادم، عددش ۵۲۲ بود

باوجود تنبلی تخمدان و کیست آندومتریوز و قرص وروژست باردارشدم🥺 اصلن فکرشم نمیکردم بااین شرایط باردارشم

شرایطشو ندارم فکرمیکنم ۴ هفته باشه هنوز لک بینی و اینهام ندارم برای لاله گذینی فقط یکم دل درد.

چیکار کنم بنظرتون؟ خیلی حالم بده دارم سکته میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دوس داری سقط کنی؟ربطی نداره خاله های منم همشون رحمشون کیست سازه ولی زودی باردارمیشن دکتراهم تعجب ...

من تجربه ای نداشتم تصورم اینطور بود

آخه وضعیتمون خوب نیست، قسطامون زیاده😣 یه عالمه دندون خرابداریم که برنامه داشتیم از فروردین درست کنیم، خیلی چیزای دیگه

من تجربه ای نداشتم تصورم اینطور بود آخه وضعیتمون خوب نیست، قسطامون زیاده😣 یه عالمه دندون خرابداریم ...

نمیخام زیردلتو خالی کنم ولی بارداری خودش شرایط دهان ودندان روبدترم میکنه واینکه شرایط مالیم چی بگم والا 

نمیخام زیردلتو خالی کنم ولی بارداری خودش شرایط دهان ودندان روبدترم میکنه واینکه شرایط مالیم چی بگم و ...

میدونم عزیزم

شرایطمون اونقدرام بد نیست

اما خب میخوام زندگیمون یکم بیشتر جون بگیره، یکسالونیمه خونه خودمون هستیم همش داشتیم میدوییدیم دوتایی، از سال بعد اوضاع بهتر میشد

بنظرتوت گناه داره زعفران غلیظ بخورم؟

میدونم عزیزم شرایطمون اونقدرام بد نیست اما خب میخوام زندگیمون یکم بیشتر جون بگیره، یکسالونیمه خونه ...

زعفران که سقط نمیکنه برای کسایی ضررداره که لکه بینی دربارداری دارن میگن نخورن که خون رورقیق میکنه وباعث میشه لک تبدیل به خونریزی بشه  اینو دکتر بهم گف مثل اسپیرین