2777
2789
عنوان

بنظرتون این وسط مشکل چیه❓❓

22 بازدید | 3 پست

قدو قیافه که دارم رشتمم تجربیه تو فامیل هم همه میگن فقط بچها فلانی خوبن ( منو داداشمو میگن) 

فقط مامان بابام جدا شدن که اصلا با فامیلا پدریم رفتامد نداریم 

و رسم داریم دخترو زود شوهر بدیم معمولا دختر ۱۸ ساله مجرد نداریم همه عقدن 

و هرکی میخواد زن بگیره میره از طایفه بزرگی زن میگیره که منم طایفم بزرگترین طایفه شهره

بعد من تو تمام مراسما و عروسی ها هم شرکت میکنم و سر پایی هم میکنم اونوقت دختر خاله ای دارم دوسال ازم بررگتره درسش تموم شده مجردم هست و هیچوقتم تو مراسما نمیاد و کلا این خانواده خالم بین فامیل همه به مرموز ترین و حسود ترین خانواده میشناسنشون

الان داشتیم حرف می‌زدم با دختر خالم که گفت پری روز تو مراسم مامانم گفته فلانی اومده پبشم ازت خاستگاری کرده مامانمم گفته بزا بعد چهلم بیایید خاستگاری 

چرا هیچکی از من خواستگاری نمیکنه 😐 نمیدونم راست میگه یا نه ولی من واقعا تا الان خاستگار جدی نداشتم قصد ازدواج ندارم ولی واقعا این دختر خالم نه قیافش از من بهتره نه حتی خانوادش و طایفش بعد هیجا هم نمیاد کسی ببینش ولی من خیلی اجتماعی ام فقط لباساش با حجابتره مثلا اون استین سه ربع و لباس بالا باسن نمیپوشه و ارایشم نمیکنه حتی اما من ازادم کلا 

عزیزم درباره موضوعی که نمی دونی راست هستش یا دروغ چرا انقدر حرص می خوری بهترین ها نصیبت میشه

اخه زورم از این میاد من کلا خجالت میکشم به کسی درباره خاستگار و چی حرف بزنم بعد این هر روز میاد میگه خاستگار دارم خاستگار دارم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه زورم از این میاد من کلا خجالت میکشم به کسی درباره خاستگار و چی حرف بزنم بعد این هر روز میاد میگه ...

کسی که هیاهو داره و جار می زنه طبل تو خالی هستش!

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....