2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگ 😍 فردا ناهار در خدمت باشیم هم بگو

فردا بیین خونمون برا ناهار یه کلبه خرابه ای داریم ی نون و ماستی دور هم میخوریم 🤣

اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو‌ باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو
بچه شم روش ریدس😂😂😂

😑🤣🤣🤣

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔
وای عاشق لهجه یزدی و اصفهانیام :)

من اصفعانی ام ولی از لهجه یزدی خیلی بدم نمیاد نمیدونم جرا خیبی محکم خرف میزنن 

اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو‌ باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو

اگه میخوای ی اصفعانی واقعی باشه باید اول هر جمله ات یه خره بذاری 

خره نمیدونی امروز چیشد 

خره بیا بریم بیزون

خره دوستت دارم 

اسی اینو بده دوستت ببین میفهمه 

یه غلاغ سیا رو درخ چنار، نبشی چارباغ خواجو نیشسه بود،آپِنیر میخورد

یه شاغال عینی روبا اومد آبِشش گفت:

انگار رختا عیددا تنت کردی،یوخده برام بوخون بیبینم صدادم مثى رختاد قشنگس یا نه!

غلاغه پنیرا زد لا بغلش اگفت:

برو چوری چی!!!

من خودم از طایفه قاقاریا مَچِد لمبونم تو اومدِی جخ کالا سری من بیذاری...وخی برو عامو .....

اصفهانیا به مادرشوهر مادر زن میگن خارسو 

به پدر شوهر چی میگن یادم رفته؟

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔