2777
2789
عنوان

یعنی واقعا علت مرگ اینقد مهمه؟

403 بازدید | 26 پست

از دیروز همه جا میری زده علت مرگ زهره فکور صبور 

این بنده خدا زنده بود اینقدر بهش اهمیت نمیدادن که الان دارن خودشونو به اب و اتیش میزنن 

واقعا چقد ملت مرده پرستی هستیم

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط فضولی کردن مهمه براشون در کل زندگی و مرگ آدما براشون مهم نیست

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
خواهر شوهر من جون بود مرد هنوز بعد سال خانوادش دنبال علت مرگش هستن چه ربطی داره آخه

خب الان علت مرگ اون بنده خدا به چه دردشون میخوره؟ 

ایشون که دستشون از دنیا کوتاس دیگه این کارا چیه

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

جون یه آدم مهم بود که رفت زیر خاک چون و چراش چه اهمیتی داره؟ بقول مامانم عزرائیل راه خودشو پیدا میکنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام

این پیگیری ها بیشتر برای مردم جنبه ی سرگرمی داره تا اینکه بخوان واقعا دنبال فهمیدن حقیقت باشن 

در مورد مرده پرستی هم کاملا حق با شماست اینجا تا یه نفر فوت میکنه عزیز میشه 

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)

این اصلا قابل مقایسه نیست 

وفنی زنده هستن که من نمیتونم تاپیک بزنم وای چقدر بازیگر خوبیه 😐😐 چون نبود 

اما وقتی فوت میکنه یه فرد مشهور ؛ همه دنبال دلیلن 

این خیلی نرماله !!!! 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
روحشون شاد  بله خیلی مهمه مثل مرحومه نامداری که علت مرگش معما شد

معماش ک حل شد،نامداری افسردگی خیلییی شدید داشته،همچنین کوکایینو اینام مصرف میکرده،از لحاظ روحی بهم ریخته بود،بعلت اور ذر داروهای سنگین اعصاب میمیره