2777
2789
عنوان

یعنی واقعا علت مرگ اینقد مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 26 پست
این اصلا قابل مقایسه نیست  وفنی زنده هستن که من نمیتونم تاپیک بزنم وای چقدر بازیگر خوبیه 😐😐 ...

به نظر من نرمال نیست 

میدونی چرا 

کسی انتظار نداره یکی واسش تاپیک بزنه بگه وای این چقد خوب بود و اینا 

انتظار هم نداره وقتی فوت شد بیاین بگین وای چقد خوب بود و اینا 

یا زمانی که زنده هست واسش محبت خرج کنین یا اصلا دخالت نکنیم 😏

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
مگه خودکشی نبود؟ آخه تلویزیون گفت خودکشی بوده مرگ آزاده نامداری

ب نظر شما تلویزیون میگه واقعیت رو ... تو فیلمش انگار باردار بود بعد همون وقتی که شوهر بچش رفت اینم فوت کرد کسی که منتظر خودکشیه منتظر نمیشه تا تنها بشه بلکه فردی که میخاد قتل انجام بده منتظر این عمله ... بعد همسایه هاش گفتن که همون روز صدای دعوا و سر و صدا میومد و خانوادش هم خودکشی رو تکذیب کردند و باید فردی که عکس گرفت تا آبروش رو ببره و همسر سابق خودش و همسر سابق همسرش رو بازجویی میکردن و همسرش هم خب آقازاده بود احتمال قتلش بیشتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معماش ک حل شد،نامداری افسردگی خیلییی شدید داشته،همچنین کوکایینو اینام مصرف میکرده،از لحاظ روحی بهم ر ...

نه بابا به نظرم دروغ گفتن کوکایین رو اصلا نشنیده بودم افسرده هم به نظر نمیرسید 

به نظر من نرمال نیست  میدونی چرا  کسی انتظار نداره یکی واسش تاپیک بزنه بگه وای این چقد خ ...

ببین عزیزم مسئله دخالت نیست 

نمیدونم متوجه شدی یا نه اما ببین ما آدمیزادیم 

تولد یا مرگ انسان ها مخصوصا از نوع مشهورش رومون تاثیر میذاره ! ناخودآگاه 

که اگه نذاره باید به سلامت روح و روان اون آدم شک کرد 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
به نظر من نرمال نیست  میدونی چرا  کسی انتظار نداره یکی واسش تاپیک بزنه بگه وای این چقد خ ...

وبعد یه چیز دیگه 

چرا باید برای یه بازیگر نیمه معروف محبت خرج کنیم ؟؟ 

ایشون مثل همه زندگی شو میکرد 

ولی !!! وقتی فوت میکنه به خاطر شهرتش یکم بیشتر سرو صدامیشه 

و تو دوره زمانه ما این واقعا نرماله 🙄

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
ببین عزیزم مسئله دخالت نیست  نمیدونم متوجه شدی یا نه اما ببین ما آدمیزادیم  تولد یا مرگ ...

بله حق با شماست 

من صحبتم اینه که چرا یه نفر تا زندس واسش محبت نکنیم؟ 

وقتی رفت دیگه چه فایده؟ الان شما اینهمه بازیگرو ببین چقد توی فضای مجازی براشون شایع درست میکنن 

ولی فقط کافیه بعدش مشکلی دور از جون براشون پیش بیاد یا فوت کنن ملت میشن دایه مهربان تر از مادر 

خب دیگه چه فایده تا باهم هستیم قدر همون بدونیم

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
معماش ک حل شد،نامداری افسردگی خیلییی شدید داشته،همچنین کوکایینو اینام مصرف میکرده،از لحاظ روحی بهم ر ...

کوکایین؟؟؟!!

این اخبارها رو از کجا درمیارید؟!! خدا رو خوش نمیاد پشت سر کسی که نمی‌تونه از خودش دفاع کنه این چنین خزعبلات ببافید.

ب نظر شما تلویزیون میگه واقعیت رو ... تو فیلمش انگار باردار بود بعد همون وقتی که شوهر بچش رفت اینم ف ...

شما صدا شنیدن همسایه‌ها رو از کجا می‌دونید آخه؟؟!

وای این حرف‌ها چیه میزنید؟؟!!! پناه بر خدا 🤦🏻‍♀️

خدا رحمتش کنه با ایشان کاری ندارم و نمیدانم...

ولی اگر فرد موقعیت داری خود کشی کنه 

نشان از یک خلاء معنوی به نظرم هستش  ،مطلبی که متاسفانه خیلی از ما انسانها درگیرش هستیم .....

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
شما صدا شنیدن همسایه‌ها رو از کجا می‌دونید آخه؟؟! وای این حرف‌ها چیه میزنید؟؟!!! پناه بر خدا 🤦🏻‍♀ ...

بابا خودشون گفته بودن اصلا ول کنید بحثش رو دیگه وسط نیاریم ولی مردنش خیلی مشکوک بود