2777
2789
عنوان

نماز شب اول قبر برای زهره فکور صبور

242 بازدید | 17 پست

دوستان لطفا هرکس میتونه، این نماز رو برای عزیز از دست رفته ، خانوم زهره فکور صبور فرزند (حبیب) بخونه.

اگر به هر دلیل نتونستید نماز رو به جا بیارید، لطفا به قدر وسعتون صدقه# مقداری پول، حتی ناچیز، برای ایشون خیرات کنید و بگید من این مبلغ رو ان شاالله میدم صدقه.

.

.

برای خواندن نماز شب اول قبر باید پس از تکبیره الاحرام در رکعت اول، سوره (حمد) و سپس آیت الکرسی را خواند.
برخی از علما گفته اند که آیت الکرسی را باید تا «هو العلی العظیم» خواند. و پس از آن دیگر نیازی به خواندن سوره توحید نیست!
.
پس از خواندن رکوع و سجده، در رکعت دوم، باید سوره (حمد) را خواند و سپس باید ده مرتبه سوره قدر (انا انزلناه) خوانده شود..
.
نمازگزار باید پس از تمام شدن نماز شب اول قبر بگوید:
« اللهم صل علی محمد و آل محمد و ابعث ثوابها الی قبر فلان بنت فلان » که به جای کلمه فلان، نام میت و پدرش گفته می شود.

( زهره فکور صبور، فرزند حبیب)

ان شاالله توشه آخرتتون باشه♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز شب اول قبر برا کسی که خودکشی کرده جواب میده یعنی؟

چ ربطی داره🙄

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
چون میگن هیچ بخششی وجود نداره برای کسی که خودکشی کنه‌ . پس نماز ما چه فایده داره ...

خدا ارحم الراحمین

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
نماز شب اول قبر برا کسی که خودکشی کرده جواب میده یعنی؟

بله عزیزم. چرا جواب نده. از رحمت خدا نباید ناامید شد.. ایشون زن بسیار خوب و خوش قلبی بودند.

حتی اگر بعد از این خواستید توی خونه غذایی طبخ کنید یا کاری انجام بدین، لطفا نیت کنید که خداوند از ثواب این کارتون به روح این بانو هم رحمت بفرسته. مطمئن باشید که ثواب اون کار اونقدر زیاد میشه که برای هرکس که نیت کردید، شامل رحمت الهی میشن. و یادتون میکنن

چ ربطی داره🙄

حتی خونده بودم کسی که خودکشی کنه از کسی ته قتل کنه گناهش بیشتره. چون کسی که قتل کنه هنوز زندست و میتونه تقاص پس بده و طلب بخشش کنه یا همون مجازات بشه. ولی کسی که خودکشی کنا اون کار اخرین کارش تو این دنیاس و بخاطر ظلمی که به خودش کرده هیچوق نمیتوته طلب بخشش کنه

چون میگن هیچ بخششی وجود نداره برای کسی که خودکشی کنه‌ . پس نماز ما چه فایده داره ...

شاید از بار گناهش کم کنه

ضمن اینکه این نماز توشه آخرت خودمون هم میشه

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
حتی خونده بودم کسی که خودکشی کنه از کسی ته قتل کنه گناهش بیشتره. چون کسی که قتل کنه هنوز زندست و میت ...

عزیزم شما برنامه زندگی پس از زندگی که مردم میان تجربیات نزدیک به مرگشون رو میگن رو دیدید؟ یه آقایی میگفت من اون دنیا دیدم که حتی شما غذا میخورید هم داره براتون ثواب نوشته میشه چون از بدنتون محافظت می‌کنید و اونجا جوانی رو دیدند که با خودکشی از دنیا رفته، و میگفت وقتی براش ثواب میفرستادند خوشحال میشده♥️ .. ما چیزی از اون دنیا ندیدیم، به رحمت خدا امیدواریم. ممکنه این خانوم افسردگی حاد داشتن، در این صورت بعضی کارها دست خود آدم نیست. مثل بعضی بیماری ها که ادمو میکشه .. ان شاالله عاقبت همه بخیر باشه .. 

عزیزم شما برنامه زندگی پس از زندگی که مردم میان تجربیات نزدیک به مرگشون رو میگن رو دیدید؟ یه آقایی م ...

بله بعضی قسمت هاش دیدم. بله درست میگید.

ولی شوهرش گفت خیلی زنه شادی بوده و اصلاافسردگی نداشته .  ان شالله بخشیده بشه