2777
2789

صبوری کن درست میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خودکشی داشتن دل نمیخواد.بی عقلی کردن میخواد

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترو هرچی میپرستی ول کن این فکرو.

اونورتم جهنم میکنی.فک کردی خودکشی کنی حالت از الانت بهتره؟ میبرنت بهترین قسمت بهشت اره؟ ول کن خواهشا. اینقد سست عنصر و ضعیف نباش. خودکشی جرات نمیخاد. ضعف میخاد ک نتونی اشرف مخلوقات باشی و جلو مشکلاتت بایستی

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
صبوری کن درست میشه

ده سال خواهر صبوری کردم شایدخدابهم بچه بده نداد.از اول عمر نه مهربونیت پدری دیدم نه مادری.خواهر برادر مه هیچی .شوهرم خودمو تو زندگی شوهر کشتم ولی تاوقتی کارکنی میخوادت ...

سلام

اینو همه جا میگم

من 13 14 سالگی ی اتفاق خیلییی بد برام افتاد {مقصر خودم بودم}که هم از لحاظ جسمی اسیب دیدم و هم روحی 

با فکر کردن به عواقب اتفاق دیوونه میشدم تمام زندگیم تحت شعاع قرار میداد

مدام ارزوی مرگ میکردم و همش تو فکر مرگ بودم

ولی الان همشش خداروشکر میکنم که نذاشت خودموو بکشم و فرصت زندگی رو از خودم بگیرم

چون الان همه چی به حالت اول برگشته و مشکلم حل شده

منم و این روزای خوب  

الانم مشکلاتی دارم اما درسی که گرفتم این بود که هیچوقت نباید از رحمت خدا نا امید شد

درست میشه همه چی نگران نباش

ده سال خواهر صبوری کردم شایدخدابهم بچه بده نداد.از اول عمر نه مهربونیت پدری دیدم نه مادری.خواهر براد ...

عزیزدلم❣😔

خدا کمکت کنه چی بگم گلم

بعضی خانواده ها چقدر سرد هستن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...