2777
2789
عنوان

حس بویایی و چشایی ندارم بیاین لطفا

1846 بازدید | 13 پست

خانوما من مریض شدم چند روز خیلیم شدید نبود گلوم درد میکرد فقط فک کنم امیکرون بود الا خوب شدم کلا ۵روز طول نکشید خوب بشم ولی حس چشاییم و بویاییم رفته به نظرتون کی برمیگرده

عزیزم من الان یک ماه حس بویایی چشایی ندارم

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این که بهتون میگم تجربه چندین و چند نفره،و خودم و خانوادم،کاری که میگم انجام بدید وگرنه هم زمان طولانی ادامه پیدا می‌کنه هم ممکنه تبدیل به بوی نامطبوع بشه ،اب نمک رقیق کنید صبح و ظهر و شب بکنید تو دماغتون چند ثانیه سر بالا نگه دارید و بعد چند بار محکممممم فین کنید ،دوباره تکرار کنید تا سه یا چهار بار ،کم‌کم بویایی برمیگرده

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️

من بار اول کرونا که گرفتم بویایی نداشتم گلاب بو میکردم و اسانس نعنا، سر دوهفته برگشت. الان دوباره گرفتم البته دوسه ماه پیش بویایی دارم ولی بوی سیر و پیاز و خیار و چندتا چیز دیگه خیلی بده، رفتم یه عطاری که طب سنتی هستش، بهم روغن سیاه دانه داد گفت بمال به کنار پره های بینی،فقط شبا گفت بمال. اسانس نعنا هم داد بو کنم 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
میتونین راحت غذا بخوری عزیزم؟تو نت سرچ کردم بعضی نوشتن حالمون بد میشه نمیتونیم بخوریم

اوایل منم حالم بد میشد ولی الان عادت کردم🥲

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏